Forum Logo




Cyberpunk 2077 Sorunlarının Temel Sebebi Eksik Bilgilendirme Olabilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Haziran 2022, 21:28   #1
Çevrimdışı
Cyberpunk 2077 Sorunlarının Temel Sebebi Eksik Bilgilendirme Olabilir




Cyberpunk 2077 Sorunlarının Temel Sebebi Eksik Bilgilendirme Olabilir
Www.TrendForum.Net



CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin piyasaya sürüldüğü günkü durumu hakkında yanlış bilgilendirilmiş olabilir.

Cyberpunk 2077, piyasaya sürüldüğü günkü sorunları ve CD Projekt Red şirketinin bu sorunları zamanında çözememesiyle her zaman hatırlanacak. Özellikle oyunun konsol versiyonlarında yer alan sorunlar, göz ardı edilemeyecek kadar çoktu. Oyunun durumu ayrıca, konsollarda oldukça düşük bir performans göstermesi ile daha da kötüleşmişti. Şirket, zaman içerisinde oyunda yer alan her türlü sorunu ele aldıklarını açıklamıştı. Neticede oyunun yenilenmiş versiyonları kullanıma sunuldu ve halihazırda oyunla ilgili büyük sorunlardan bahseden yeni haberleri görmüyoruz.

Bunun yanı sıra, oyunun çıktığı ilk gün neden bu kadar problemle birlikte geldiği konusunda çeşitli görüşler ortada dolaşmaya devam ediyor. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yamalar ve düzeltmeler yayınlamadan hemen önce, kalite güvence ekibinin oyunda yer alan tüm hataları kendilerine bildirmediğini belirten bir bildiri yayınlamıştı. Piyasadaki birçok kişi, şirketin yayınladığı bu bildiriyi pek de kabullenmiş gözükmüyordu. Ancak bugün yayınlanan yeni bir rapor bu durumu değiştirebilir.



YouTuber Upper Echelon Gamers, CD Projekt Red’in birlikte çalıştığı kalite güvence firması Quantic Lab hakkında, önceden bilinmeyen bir dizi gerçeği ortaya çıkaran 72 sayfalık önemli bir belge ortaya koydu. Bu belge ile kamuoyuna sunulan iddialar arasında; Quantic Lab’in sözleşmeyi devam ettirebilmek için Cyberpunk 2077 üzerinde çalışma yürüten ekibinin boyutunu abartılı bir şekilde açıkladığı, Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan ekibin kıdemli üyelerden oluştuğunun belirtildiği ancak gerçekte ekibin altı ayın altında deneyime sahip olan genç üyelerden oluştuğu gibi iddialar yer alıyor.

Aynı zamanda, Quantic Lab’in günlük bildirilen hata kotasının varlığından bahseden rapor, CD Projekt Red’e bu nedenle binlerce anlamsız hata raporunun ulaştığını belirtiyor. Hata raporların bu kadar fazla olmasının ise şirketin oyunu doğrudan etkileyecek sorunlara öncelik verememesi sonucunu doğurduğu belirtilmiş.

Upper Echelon Gamers tarafından yayınlanan uzun belge, Cyberpunk 2077 ile ilgili görüşlere yeni bir boyut kazandıracak gibi gözüküyor. Belgenin aslı, oldukça fazla ayrıntı içeriyor. Öyle ki, üretim programları ve çeşitli dahili veriler hakkında bile derinlemesine bilgi sunabiliyor. Ancak yine de bu belgenin sızıntı bir belge olduğunu unutmamakta fayda var. Bununla birlikte, CD Project Red ve Quantic Lab henüz konuyla ilgili açıklama yapmış değil. İki şirket arasındaki sözleşmenin özelliklerine bağlı olarak, iki şirketten herhangi birinin bu tarz bir açıklama yapması da pek olası gözükmüyor.

Son olarak Upper Echelon Gamers’ın Cyberpunk 2077 ile ilgili bahsedilen belgeyi açıkladığını videosunu aşağıdan izleyebileceğinizi belirtelim.



Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2077, bilgilendirme, cyberpunk, eksik, olabilir, sebebi, sorunlarının, temel


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Cyberpunk 2077, Özel Modla FSR 2.0 Desteği Kazandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 26 Haziran 2022 13:03
NVIDIA Studio’da 3D Sanatçısı Jae Solina Cyberpunk Dünyasını Paylaşıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 22 Haziran 2022 21:46
Leclerc: "Mercedes'in sorunlarının bedelini Ferrari'nin ödemesi haksızlık" KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 07:47
Zeynep Gamze Koçer'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme KoJiRo Beşiktaş 0 02 Haziran 2022 19:54
Beşiktaş Vodafone – ALG Spor Maçı Biletleri Hakkında Bilgilendirme KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net