Forum Logo




Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Aralık 2023, 14:24   #1
Çevrimiçi
Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?
Www.TrendForum.Net


Patatesinden patlıcanına, balığından etine kadar her türlü yiyeceği kızartınca tadının enfes olduğu bir gerçek. Tavadaki yağla birleşip çıtır çıtır pişen kızartmalara bayılmasına bayılıyoruz ama diğer yandan bu nefis keyfin de bir dezavantajı var maalesef ki.

Evinde kızartma yapan herkesin de bize hak vereceği gibi bu dezavantaj kızartma yaptıktan sonra eve sinen ve ne yapsak bir türlü geçmeyen o koku.




Çünkü birkaç dal maydanoz sizi bu evi saran kızartma kokusundan tamamen kurtarmak için dünden hazır.

Nasıl yapacaksınız?



İlk olarak bu yöntemin ne kızartırsanız kızartın geçerli olduğunu belirtelim. Kızarttığınız tavuk da olabilir, balık da, et de, patates de, patlıcan da...

Tek yapmanız gereksense bir tutam maydanozu saplarını koparmadan kızartma yağının içine bırakmak. Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta maydanozların büyük dallar halinde olması ve kızartma yağı içinde çok kısa bir süre kaldıktan sonra çıkartılması.

Merak etmeyin maydanozların tadı kızartmalarınıza geçmeyecek, aksine onun aromatik kokusu kızartma kokusunu bastırıp tüm eve yayılmasını engelleyecek.

Evde maydanoz yoksa ona en benzer etkiyi gösteren diğer bir yiyecek olan yeşil elma dilimlerine de şans verebilirsiniz. Yemeğinizi kızartma işlemi bitene kadar tavadaki yeşil elma dilimini değiştirerek kullanarak da kızartma kokusunun evi kaplamasına engel olabilirsiniz.

Alıntı
MaVi bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Aralık 2023, 17:35   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




Balıkta evdeki kokuyu gerçekten alıyor.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
eklemelisiniz, kızartma, maydanoz, neden, tavaya, yaptığınız


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Airfryer’da Hamsi Kızartma Beatrice Airfryer Tarifleri 4 15 Kasım 2023 13:43
Maydanoz kürü faydaları ve yararları: Maydanoz kürü neye iyi gelir? DeepSilence Vücut ve Cilt Bakımı 2 01 Eylül 2023 13:12
Soğan Maydanoz Dolgulu Sardalya DeepSilence Et-Tavuk-Sebze Yemekleri 0 29 Haziran 2023 16:37
Şu an yaptığınız şeyleri neden yapıyorsunuz ? Sır Trend Sorular 10 17 Mayıs 2023 20:38
Airfryer'da Hamsi Kızartma Astrea Airfryer Tarifleri 7 27 Mart 2023 16:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net