Forum Logo




Rüyada Okumak

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2023, 07:13   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Rüyada Okumak




Rüyada Okumak
Www.TrendForum.Net

Herhangi bir sayfa yahut kitap okuduğunu görmek bir mirasa erişmeye, Sayfayı yahut yazılı metni ters tarafından okumak üzerinde borç birikmesine; Okuması güzel olan kimsenin kitap okuması memuriyete tayin edilmeye Muktup okumak sevinçli habere, gazete okkumak gündelik sevinç ve kaygılara, dergi okumak ilim ve irfan öğrenmeye, Okuması düzgün olmayan birinin kendi amel defterini gayet rahat okuduğunu görmesi, - eğer okuduğu şey hayır ise- kortuğundan emin olmaya, ihtiyaçlarının tamamen gideceğine ve bundan sonra zengin olmasına, Amel defteri okumak günahlardan tövbe etmeye, Yabancı dilden bir şey okumak ecnebi ülkeye gidenrek orada ses getirecek işler başarmaya, Bir kitabeyi, eski bir metni yahut bilinmeyen bir şeyi okuduğunu görmek gizli ilimlere, bekmedik yerden gelecek ihsan ve ikramlara, Ecnebi dillerinden bir kitabı yanlış okuduğunu görmek memleketine kavuşmaya, hasta ise bundan kurtulmaya; Kabir üzerine okuyan kimseyi görmek, söz dinlemez birine öğüt vermeye, hakkı emredip batıldan sakındırmaya, Önemli bir tohlantı yahut hayırlı bir vesileyle bir şey otuduğunu görmek güzel şöhrete ve itibar görmeye, Cenaze okoyucusu görmek riyakar kimseye, ikram ve iyilik ehli bir kimseye; Birinin kitap okuduğunu görmek, - kitabın içeriğine göre- hastalık yahut vesveseye, sevinç ve neşeye, okunan şeyin ifade ettiği hususlara meyletmeye delalet eder.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
okumak, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada Fatiha Okumak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 20 Haziran 2023 08:52
Rüyada Gazete Okumak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 20 Haziran 2023 07:37
Rüyada İhlas Suresini Okumak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 15 Haziran 2023 06:01
Rüyada Nas Suresini Okumak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 15 Haziran 2023 06:00
Kara kaplı defteri açıp okumak gibi kendini okumak: Bu senin yaşam masalın DeepSilence Kişisel Gelişim 0 25 Kasım 2022 13:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net