Forum Logo




Kuru Saçlar İçin 5 Bakım Öneri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Mayıs 2023, 10:37   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kuru Saçlar İçin 5 Bakım Öneri




Kuru Saçlar İçin 5 Bakım Öneri
Www.TrendForum.Net

Size bu Bence'mde kuru saçlar için 5 bakım önerisinde bulunacağım. Umarım şimdiden hoşunuza giden yararlı bir Bence olmuş olur. O halde hemen başlayalım.

Saçları Yıkamak

Saçlarınızı yıkarken suyun çok sıcak olmamasına dikkat edin. Çünkü aşırı sıcak su saçlarınızı çabuk yıpratır ve kuru olmasını sağlar. Bu yüzden suyun çok sıcak olmamasına dikkat edin. Ilık su ile yıkayın yani ne çok sıcak olsun ne de çok soğuk. Tüm bunlara dikkat ederseniz eğer saçlarınız hem yıpranmamış olur hem de kuruluktan korunur. Sıcak sudan uzak durun eğer kuru saçlardan kurtulmak istiyorsanız.

Şampuan Kullanın

Eğer kuru saçlara sahipseniz şampuan kullanımına özen gösterin. Örneğin kuru saçlar için üretilen şampuanla tercih edin. Yani saç tipinize uygun mu değil mi almadan önce ilk ona dikkat edin derim. Ayrıca saçınızı her yıkadıktan sonra mutlaka ardından nemlendirici bir saç kremi kullanın. Eğer sık bir şekilde saç kremi kullanırsanız saçınızdaki kuruluğun önüne geçmiş olursunuz bu sayede. O yüzden saç kremi kullanmak çok önemli.

Isıdan Uzak Durun

Isıdan mutlaka uzak durun. Örneğin çok fön çekmek, maşa yapmak veya kurutmak saçınıza zarar verebilir. O yüzden ısıdan mutlaka uzak durun derim. Ne kadar uzak durursanız o kadar iyi saçınız için. Bu tür işlemler saçınıza zarar verir ve yıpranmasını sağlar o yüzden uzak durmanızda fayda var. Saçlarınızın kendi kendine kurumasını sağlayın hem bu şekilde daha sağlıklı saçına zarar vermemiş ve yıpratmış olursun.

Bakım Yapın

Kuru saçın bakımı çok zor ve zahmetlidir. O yüzden mutlaka bakımını yapın ve aksatmayın. Yeterince bakım yaparsanız eğer hem saçlarınız kurumaz hem de yıpranmaz. O yüzden bakım çok çok önemli. Evde kendi imkanlarınız ile de bakım yapabilirsiniz. Ya da saç bakım maskeleri ile de tercih sizin. Eğer saçınızın nem kazanmasını istiyorsanız mutlaka haftada 1 defa saç bakım maskesi yapın. Bu sayede hem saçınız nem kazanır hem de sağlıklı bir görünümü olur.

Yağ Sürün

Kuru saçlara çeşitli bakım yağları sürerek hem kuruluğun önüne geçmiş olursunuz hemde sağlıklı bir saçlara sahip olmuş olursunuz. Bu yüzden yağ ile bakım yapmak çok önemli bir detay. İsterseniz zeytinyağı ile saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Zeytinyağı kuru saçlar için oldukça etkili bir yağdır. Saçınızdaki kuruluktan kurtulmasını sağlar ve saçınıza yeterince nem kazandırmış olur. O yüzden zeytinyağı kullanmak saçlarınız için oldukça faydalı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakım, kuru, saçlar, İçin, Öneri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kulağa küpe yapmalık 5 öneri Zeytin Kişisel Gelişim 1 16 Aralık 2022 13:32
Yıkıcı duygularla baş etmenize yardımcı olacak 11 öneri DeepSilence Kişisel Gelişim 0 25 Kasım 2022 13:53
Dökülen saçlar PRP ile tedavi edilebilir DeepSilence Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 1 10 Kasım 2022 10:50
Nivalis Isırgan Sarımsak Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı Yağlı Saçlar İçin KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 01 Temmuz 2022 15:59
Doğru Dijital Ebeveynlik İçin Yedi Öneri KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Haziran 2022 14:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net