Forum Logo




Bu kış makyaj çantanızda olması gereken 10 ürün


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Kasım 2023, 15:37   #1
Çevrimiçi
Bu kış makyaj çantanızda olması gereken 10 ürün




Bu kış makyaj çantanızda olması gereken 10 ürün
Www.TrendForum.Net

Kışın makyaj çantasında olması gerekenler ürünler.










Hazır kış da gelmişken makyaj çantamızı kışa hazırlamanın vakti geldi. İşte kışın makyaj çantasında olması gerekenler.
Ten makyajı olmazsa olmazımız. Ne kadar kaçmak istesek de fondoten kullanmadığımız zaman ne göz makyajımız ortaya çıkıyor ne de dudak. Makyajı tamamlayan ana ürün kesinlikle ten makyajı. Kış aylarında fondoten ile aranız iyi değilse BB ve CC kremlerinin muhakkak kış makyaj çantasında olması gerekiyor.
Makyaj bazı. Ten makyajından önce kesinlikle bir nemlendirici baz kullanılması gerekiyor. Bu makyajınızı daha güzel gözükmesine yardımcı olur. O yüzden makyaj bazını es geçmemek de fayda var.
Sabah ne kadar kendinizi pudraya boğsanız da gün içinde ciltte kalmıyor ve parlama yapabiliyor. Bu yüzden tazelemeniz gerekebilir. Tazelemeniz gereken her anda yanınızda bulunması için makyaj çantanızdan eksik etmeyin.
Her türlü far ve ruj tonuyla uyum sağlayabildiği için kullanımı ideal bir allık olarak gül kurusundan faydalanabilirsiniz. Kış aylarınızın kesinlikle vazgeçilmezi olacak bu renk sayesinde makyaj yapmak istemediğinizde bile bu allığı sürerek canlı ve sağlıklı görünüme sahip olabilirsiniz.

Kış makyajı deyince akla gelen ilk malzemelerden biri koyu renkli rujlar. Birçok markanın çeşit çeşit koyu renkli rujlarını bulabilirsiniz. İsteğinize göre mat ve ışıltılı olanından seçebilirsiniz. Bu da makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken malzemelerden biri arasında yer alıyor.







Bronz tonlarında göz makyajları bu sezon çok moda. Kış aylarında bronz kahve tonlarında bir palet bulundurabilirsiniz. Son 3 senedir aydınlatıcılar neredeyse hayatımızı ele geçirmiş durumdalar ve bu kış sezonunda da çantamızdan çıkmayacak gibi duruyorlar. Makyaj çantanızda bir aydınlatıcınız yoksa hemen kaliteli ve doğal bir aydınlatıcı satın alın.
Mini boy makyaj fırçaları. Bazı makyaj fırçaları çantamıza sığmayabiliyor. Bunun için daha küçük boylarından faydalanabilirsiniz. Göz ve yüz için bir çok çeşidi olan bu fırçalar makyaj çantanızın en kullanışlı malzemelerinden biri haline gelebilir.







Makyajınızın koyu yapın ya da hiç makyaj yapmayın önemli değil. Her şekilde mutlaka maskara sürmeyi ihmal etmeyin. Hacimli kirpikler her zaman kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Mini boy makyaj fırçaları. Bazı makyaj fırçaları çantamıza sığmayabiliyor. Bunun için daha küçük boylarından faydalanabilirsiniz. Göz ve yüz için bir çok çeşidi olan bu fırçalar makyaj çantanızın en kullanışlı malzemelerinden biri haline gelebilir.




Kış gelince daha fazla makyaj yapma isteği doğuyor biliyoruz. Eyeliner da makyaj çantalarının vazgeçilmezi haline geldi. Sıklıkla kullanılan bu malzemeyi siz de çantanızdan eksik etmeyin deriz.




alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çantanızda, gereken, kış, makyaj, olması, Ürün


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bir ilişkide olması gereken en önemli şey DeepSilence Trend Sözlük 0 28 Ağustos 2023 09:31
Okullarda olması gereken dersler/konular? DeepSilence Trend Sorular 4 17 Ağustos 2023 01:04
Yay Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Yay 0 30 Mart 2023 22:03
Boğa Burcunun Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 13:42
Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net