Forum Logo




Mero


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2022, 14:03   #1
Çevrimiçi
Mero




Mero
Www.TrendForum.Net

Türkçe rap müziğin yükselen isimleri arasında gösterilen Mero kısa süre içerisinde çıkış yakaladı. 27 Temmuz 2000 doğumlu olan Mero’nun gerçek adı ise Enes Meral. Almanya’nın Rüsselsheim am Main bölgesinde dünyaya gelen Türk asıllı rap şarkıcısı parçalarında Almanca ve Türkçe sözler kullanıyor.

2018’de yayınladığı Baller Los isimli teklisi ile tanınırlığı artan Mero, Almanya ve Avusturya’da bu parçasıyla oldukça popüler oldu.


2019’da ise Ya Hero Ya Mero adlı albüm yayınlayan Enes Meral, albümde 12 parçaya yer verdi. Spotify ve Youtube’da en çok dinlenen isimler arasında yer alan şarkıcının Baller Los isimli parçası 87 milyon izlenirken kanalın toplam izlenme sayısı ise 265 milyonu aştı.

MERO ‘OLABİLİR’ PARÇASI İLE TRENDLERE GİRDİ


‘Olabilir’ adını verdiği yeni şarkısını Adana’da kliplendiren genç şarkıcı bu şarkısıyla da Youtube’da yaklaşık 1 hafta trend videolar listesinde yer aldı. Şarkının izlenme sayısı ise 6 günde 23 milyonu aştı.


Alıntı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
mero


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net