Forum Logo




Mark Zuckerberg’in serveti ne kadar?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Kasım 2022, 09:13   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Mark Zuckerberg’in serveti ne kadar?




Mark Zuckerberg’in serveti ne kadar?
Www.TrendForum.Net



WhatsApp, Instagram, Facebook ve Oculus’un sahibi olan Mark Zuckerberg dünyanın en zengin insanlarından birisi olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl metaverse evreni konusunda dev bir adım atarak tüm şirketlerini Meta çatısı altında toplayan ünlü iş insanı için son dönemde ise işler pek yolunda gitmiyor.

Mark Zuckerberg’in serveti erimeye devam ediyor

Forbes’un yaptığı bir araştırmaya göre 2022 yılına yaklaşık 100 milyar dolarlık serveti ile giriş yapan Mark Zuckerbrg, geldiğimiz süreçte servetinin büyük bir çoğunluğunu kaybetmiş durumda. Forbes’un günlük olarak değişen listesine göre 26 Kasım 2022 itibarıyla Zuckerberg’in 40,7 milyar dolarlık serveti bulunuyor. Zuckerberg son yaşadığı düşüşlerle birlikte şu anda dünyanın en zengin 27. insanı konumunda.

2022 yılı Mark Zuckerberg için pek de parlak geçmiyor. Son dönemde özellikle Facebook’ta önemli miktarda kullanıcı kaybeden başarılı iş insanı, en büyük darbeyi buradan yemiş durumda. Diğer yandan büyük bir para ve zaman ayırdığı metaverse dünyası da şimdilik Zuckerberg’in istediği gibi gitmiyor.

Yıl içerisinde servetinin yaklaşık yüzde 60’ını kaybeden başarılı iş insanı, yalnız değil. Diğer birçok milyarder de bu süreçte servetlerinin birçoğunu kaybetmiş durumda. Bu süreçte en çok servet kaybedenlerden bir tanesi Elon Musk olurken, Jeff Bezos ve Bernard Arnault da maddi anlamda büyük zarar yaşadı.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kadar, mark, serveti, zuckerberg’in


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nereye Kadar ? EsrarLı Trend Sorular 16 14 Kasım 2023 18:50
Paha biçilemeyecek kadar değerli olan şeyleri nasıl bu kadar kolay tüketebiliyoruz? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:01
Shakira ile Gerard Pique'nin serveti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 08 Haziran 2022 15:10
Mark Zuckerberg: Metaverse, Önümüzdeki 5 Sene Sadece Para Sömürecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 05:24
Perdenin Ardındakiler & Mark Eliyahu - Uzaklara Savrulalım Beatrice Yerli Şarkı Sözleri 0 09 Mayıs 2022 17:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net