Forum Logo




Strava, Mesajlaşma Özelliğini Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Aralık 2023, 18:13   #1
Çevrimdışı
Strava, Mesajlaşma Özelliğini Duyurdu




Strava, Mesajlaşma Özelliğini Duyurdu
Www.TrendForum.Net



Yürüyüş ve koşu gibi aktiviteleri takip odaklı Strava uygulaması şimdi de mesajlaşma özelliğini kullanıcıları ile buluşturuyor. Uygulamanın halihazırda kullanıcıların birbirlerini takip etmesine ve birbirlerinin etkinliklerini beğenebilmesine olanak tanıdığını belirtelim. Bu anlamda uygulama iyiden iyiye bir sosyal ağ olma yolunda adım adım ilerliyor diyebiliriz.

Strava kullanıcıları, başkalarına tam rotalar veya aktiviteler göndermek için platformla etkileşime girebilecek. Böylece uygulama üzerinde topluluk koşularını koordine etmek gibi şeyler yapmak mümkün hale gelecek. Daha önce Strava’daki sporcular uygulamadaki buluşma etkinliklerini WhatsApp veya Facebook gibi diğer platformlarda tartışmak için platform dışına çıkmak zorunda kalıyordu.



Sohbet ayarları özelliği, bir kullanıcının ortaklara veya takip edilen hesaplara mesaj gönderebilmesi veya bu hesaplardan mesaj alabilmesi için yönetilebiliyor. Siz bir sohbet başlatmadığınız sürece kimsenin size mesaj gönderememesini de seçebiliyorsunuz. Grup sohbetlerinde, içerik oluşturucular katılımcı ekleyip çıkarabilecek ve üyelere başkalarını davet etme veya isterlerse sohbetten ayrılma erişimi verebilecek. Etkileşimleri daha da derinleştirmek için Strava, mesajlara gif veya beğenilerle tepki verme gibi özellikler de içeriyor.

Strava 100 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu ve haftada 40 milyon aktivite yüklediğini açıkladı.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
duyurdu, mesajlaşma, strava, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Binance Yeni Özelliğini Duyurdu: Kripto Para Ticaretinde Büyük Kolaylık! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 21 Haziran 2023 11:26
Binance Yeni Özelliğini Duyurdu: Kripto Para Ticaretinde Büyük Kolaylık! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 21 Haziran 2023 11:11
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu: Kanallar ! DeepSilence Whatsapp 0 08 Haziran 2023 21:25
Instagram, BeReal’e rakip özelliğini duyurdu Beatrice İnstagram 1 14 Aralık 2022 19:19
Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu! DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 10:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net