Forum Logo




TikTok, Avatars Özelliğini Tanıttı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 14:24   #1
Çevrimdışı
TikTok, Avatars Özelliğini Tanıttı




TikTok, Avatars Özelliğini Tanıttı
Www.TrendForum.Net



TikTok, yeni Avatars özelliği ile Snapchat uygulamasında halihazırda bulunan Bitmoji özelliğine meydan okuyor.

TikTok, son birkaç yılda en büyük sosyal medya platformlarından biri olarak dikkat çekiyor. Uygulama, yeni özellikleri duyurmasının yanı sıra bazı diğer sosyal medya uygulamalarındaki sevilen özellikleri kendi uygulamasına farklı şekillerde ve farklı isimlerde entegre ediyor. Bugün de şirket, kullanıcıların kendilerini ifade etmeleri için yeni ve eğlenceli bir yol olan Avatars özelliğini tanıttı. TikTok Avatars özelliği ile kullanıcılar, Snapchat’in Bitmoji uygulamasına benzer şekilde, dijital alanda kendilerini yeniden yaratma yeteneğine sahip olacaklar.



Yeni özelliği denemek isteyen kullanıcıların, efektler bölümüne gidip Avatar efektini bulması gerekiyor. Kullanıcılar buradan, cilt tonu, saç modeli, saç dokusu, sakal ve makyaj gibi birçok farklı unsuru kişiselleştirerek kendi avatarlarını oluşturabilecekler. Ayrıca, gözlük ve piercing gibi farklı türde aksesuarlar da yine bu noktadan avatarlara eklenebilecek. Kullanıcılar, kendi isteklerine göre avatarlarını oluşturduklarında bu avatarlar ile video kaydetmeye başlayabilecek. Oluşturulan avatar, kullanıcının yaptığı her hareketi taklit ediyor ve kullanıcıyı canlandıran bir animasyon haline geliyor.

Bahsi geçen Avatars özelliği, küresel olarak tüm TikTok kullanıcılarına sunuluyor. TikTok, bunun ilk versiyon olduğunu hatırlatarak, zaman içerisinde özelliğin gelişebileceğini vurgulamakta. Şirket, kapsayıcı bir dizi özellik sunabilmek için elinden gelenin en iyisini yaptığını ancak geliştirmeleri sunabilmek için topluluk geri bildirimine ve “Creative Diversity Collective” adıyla kurulan ekibine güveneceğini belirtiyor. Bu kolektif 2020’nin başlarında oluşturulmuştu ve amacı TikTok aracılığıyla çeşitlilik, kapsayıcılık ve temsil sağlamaktı. Bu amaç doğrultusunda oluşturulan ekip, çeşitli farklı yaratıcıları bir araya topluyor.

Son olarak TikTok uygulamasına sunulan yeni güncellemenin tüm iOS ve Android kullanıcıları tarafından indirilmeye hazır olduğunu belirtelim.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 17 Eylül 2022, 22:13   #2
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: TikTok, Avatars Özelliğini Tanıttı




Mehmet Ali Erbil tiktok hesabı açmış fkdkdkkd. Ne manyak bi adam ya tiktokçu geldiiii hanımmm diyor :dddddd
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
avatars, tanıttı, tiktok, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
YouTube, TikTok Rakibi Shorts’ta Reklamlar Gösterecek: Bir Burası Kalmıştı! KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 04:58
TikTok'a Twitch Benzeri 'Ücretli Abonelik' Geliyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 24 Mayıs 2022 19:51
TikTok, mini oyunları test ediyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 22 Mayıs 2022 17:47
WhatsApp, veri indirme özelliğini masaüstüne getiriyor KoJiRo Whatsapp 0 22 Mayıs 2022 17:18
Instagram ve Tiktok Popüler Hashtag Listesi #2022 Astrea İnstagram 7 13 Mayıs 2022 23:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net