Forum Logo




Twitch Geri Adım Attı: Müstehcen İçerik Kararı İptal


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:32   #1
Çevrimiçi
Twitch Geri Adım Attı: Müstehcen İçerik Kararı İptal




Twitch Geri Adım Attı: Müstehcen İçerik Kararı İptal
Www.TrendForum.Net



Twitch, etiketlendiği sürece kullanıcıların müstehcen içerik yayınlamasına izin veren politika güncellemesini sadece 2 günün ardından hızla geri aldı. Şirket yeni bir güncellemede, yayın platformunda gerçek veya kurgusal çıplaklık tasvirlerine izin vermeyeceğini söyledi. Twitch, kullanıcılara “sanatsal çıplaklık” yayınlamaları için yeşil ışık yaktıktan sonra bazı yayıncıların politikayı ihlal eden içerikler oluşturduğunu söylüyor.

Güncellemeye göre, Twitch’te müstehcen içeriğin ilk onayına yanıt olarak yayınlanan medya “topluluk endişesiyle karşılandı”. Şirket, “Bu değişiklikle çok ileri gittiğimize karar verdik” dedi.

İlk kararın büyük bir kısmı sanatsal çıplaklığın “dijital tasvirine” izin vermek olsa da şirket, gerçekçi görüntüler geliştirmek için yapay zeka kullanılabildiğinde ve dijital olarak üretilen ile gerçek fotoğraf arasında ayrım yapmanın zor olabileceği durumlarda cinsel içeriğin dijital tasvirlerinin bir endişe kaynağı olduğunu açıkladı.

Ekim ayında Las Vegas’ta düzenlenen TwitchCon 2023 etkinliği sırasında şirket, uygunsuz içeriği yayın sohbetlerinden uzak tutmayı amaçlayan yeni moderasyon önlemlerini de tanıtmıştı. Öte yandan, platform üzerinden cinsel istismar ve tutarsız moderasyon politikaları konusu, canlı yayın platformu için yinelenen bir sorun olmaya devam ediyor. Hatta şirket 2020 yılında, platformun moderasyon uygulamalarıyla ilgili kötü şöhretiyle mücadele etmek üzere bir Güvenlik Danışma Konseyi bile kurdu.

Technopat
Roronoa Zoro bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 20 Aralık 2023, 11:34   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Twitch Geri Adım Attı: Müstehcen İçerik Kararı İptal






evet arkadaşlar bugün pubg oynuyoruz bağışlarınızı eksik etmeyin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adım, attı, geri, kararı, müstehcen, twitch, İçerik, İptal


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Twitch Müstehcen İçerik Konusundaki Tavrını Esnetti KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 16 Aralık 2023 19:32
Twitch Bit Nedir? Twitch Bit Nasıl Kazanılır? İşte Ücretsiz Twitch Bit Kazanma Yöntemleri. Astrea Sosyal Ağ Trendleri 0 23 Kasım 2023 02:12
FIA dalgalanma kurallarında geri adım attı, ikinci taban destek kolundan vazgeçti KoJiRo Formula 1 0 30 Haziran 2022 18:14
Rusya, pirinç ihracatını yasaklamak için adım attı KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 28 Mayıs 2022 10:26
Sörloth için geri adım yok KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net