Forum Logo




Twitch, Çalışanlarının Yüzde 35’ini İşten Çıkartacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Ocak 2024, 13:16   #1
Çevrimdışı
Twitch, Çalışanlarının Yüzde 35’ini İşten Çıkartacak




Twitch, Çalışanlarının Yüzde 35’ini İşten Çıkartacak
Www.TrendForum.Net



Amazon’un sahibi olduğu Twitch, çalışanlarının yüzde 35’ini yani 500’ün biraz üzerindeki kişiyi işten çıkarmaya hazırlandığını açıkladı. Bu üzücü gelişme Twitch CEO’su Dan Clancy tarafından imzalanan bir blog yazısında doğrulandı. Çalışanlar işlerini kaybedip kaybetmediklerini e-posta yoluyla öğrenecekler.

CEO Clancy, “Geçtiğimiz yıl, Twitch’in uzun vadede burada olabilmesi için daha sürdürülebilir bir iş kurmaya çalıştık ve yıl boyunca maliyetleri düşürdük ve daha verimli olmak için birçok karar aldık. Ne yazık ki bu çabalara rağmen kuruluşumuzun, işimizin büyüklüğü göz önüne alındığında hala ihtiyaç duyulandan anlamlı derecede daha büyük olduğu ortaya çıktı.” dedi.

Bu hamle, 2023’te personel sayısının yaklaşık 400 kişi azaltılması ve Twitch’in Kore’deki faaliyetlerini durdurma kararının ardından geldi. Ayda yaklaşık 1,8 milyar saat canlı video içeriğini desteklediği göz önüne alındığında siteyi çalıştırmanın maliyeti çok büyük olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Geçen yılın sonuna doğru, baş ürün sorumlusu, baş müşteri yetkilisi, baş gelir sorumlusu ve baş içerik sorumlusu da dahil olmak üzere birçok önemli yönetici şirketten ayrıldı. Clancy, Mart 2023’te kurucu ortak ve CEO Emmett Shear’ın yerini aldığından, bir yıldan az bir süre içinde CEO olarak görev yaptı.

Kârlılığı artırmak amacıyla Twitch, son yıllarda reklam yapma ve yayıncılara ödeme yapma şeklini yeniden düzenledi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
35’ini, çalışanlarının, Çıkartacak, twitch, yüzde, İşten


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Enflasyon aralıkta yüzde 2,93 arttı, yıllık bazda yüzde 64,77 oldu Zeytin Ekonomi Dünyası 0 03 Ocak 2024 12:14
Twitch Bit Nedir? Twitch Bit Nasıl Kazanılır? İşte Ücretsiz Twitch Bit Kazanma Yöntemleri. Astrea Sosyal Ağ Trendleri 0 23 Kasım 2023 02:12
Yüzde 52 yüzünden yüzde 48'in perişan olması DeepSilence Trend Sözlük 4 11 Temmuz 2023 17:52
Tesla çalışanlarının araç içi kamera görüntülerini izinsiz paylaştığı ortaya çıktı KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 08 Nisan 2023 20:14
BM: Basın çalışanlarının güvenliği azaldı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 25 Haziran 2022 08:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net