Forum Logo




Spotify Müzik Videoları Özelliğini 11 Ülkede Kullanıma Sundu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 13:23   #1
Çevrimiçi
Spotify Müzik Videoları Özelliğini 11 Ülkede Kullanıma Sundu




Spotify Müzik Videoları Özelliğini 11 Ülkede Kullanıma Sundu
Www.TrendForum.Net



Spotify, müzik videoları özelliğini İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya dahil olmak üzere dünya çapında 11’den fazla pazarda kullanıma sundu. Gördüğünüz gibi listede şimdilik ülkemizin adı yer almıyor.

Spotify, bunun şu an için bir beta lansmanı olduğunu ve yalnızca Premium abonelere açık olduğunu belirtiyor. Şirket “müzik videoları kataloğunu genişletmeyi ve özelliği daha fazla kullanıcıya ve ülkeye getirmeyi” umduğunu ifade ediyor. Katalogda şimdilik sınırlı sayıda müzik videosu bulunurken Doja Cat, Ed Sheeran ve Ice Spice gibi küresel sanatçıların hit parçaları katalogda yer alan isimlerden.

Spotify uygulamasında müzik videolarını izlemek için iOS, Android, masaüstü veya TV’de desteklenen müzik parçalarına yönelik bir “Videoya Geç” düğmesi bulunuyor. Düğmeye dokunduğunuzda video Şimdi Yürütülüyor görünümünde baştan oynatılmaya başlıyor. Videoyu tam ekran izlemek için telefonunuzu yatay moda almanız mümkün. “Ses’e Geç” düğmesine dokunduğunuzda ise yalnızca ses moduna dönülebiliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kullanıma, müzik, spotify, sundu, videoları, Ülkede, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Instagram, Hikayelerinizi Şablona Dönüştürebileceğiniz Yeni Bir Özelliği Kullanıma Sundu KoJiRo İnstagram 0 18 Aralık 2023 21:47
Meta Quest, VR Kulaklıklar İçin Word, Excel ve PowerPoint Uygulamalarını Kullanıma Sundu KoJiRo Oyun Dünyası 0 16 Aralık 2023 19:35
Instagram yeni özelliğini kullanıma açtı! DM’den arkadaş darlamaya son DeepSilence İnstagram 2 31 Mart 2023 04:40
Samsung, Akıllı Ev Ekosistemi İçin Matter Özelliğini Kullanıma Sundu DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 09:58
YouTube, Video Düzenleme Özelliğini Kullanıma Sundu KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 16 Haziran 2022 21:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net