Forum Logo




Real Madrid ile Liverpool arasında dev takas!

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 13:59   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Real Madrid ile Liverpool arasında dev takas!




Real Madrid ile Liverpool arasında dev takas!
Www.TrendForum.Net



Yaz transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Real Madrid, Liverpool’un yıldız oyuncusunu İspanya’nın başkentine getirmeyi arzuluyor. Real, yapacağı bu hamleye son yıllarda fırtına gibi esen 120 milyon Euro’luk oyuncusunu da dahil ederek dev bir takasın peşinde…

İspanyol devi, son günlerde yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından bu dev takasın gerçekleşmesine sıcak bakıyor. Aksi durumda, transfer döneminde elinden çıkarmak istemeyeceği yıldızın uzun yıllar takımda kalması hedefleniyordu.

BELLİNGHAM’DA İŞLEM TAMAM

Uzun süredir uğraştığı Bellingham transferinde mutlu sona ulaşmaya yakın olan Madrid, 19 yaşındaki yıldıza 6 yıllık imza attıracak. İspanyol devi, bu transferde Liverpool, PSG ve Manchester United gibi takımları geride bırakarak genç oyuncuyla anlaşma sağladı.

ANCELOTTİ’YLE DEVAM

Brezilya Milli Takımı’na gideceği konuşulan İtalyan teknik direktör, başkan Perez ile görüştüğünü ve aralarında, takımdan ayrılmaya dair herhangi bir konu konuşulmadığını belirtti. Ancelotti, büyük bir aksilik olmazsa bir sonraki sezon da Real Madrid’in başında olacak.

REAL MADRİD’DE ROTA ROBERTSON

İspanyol devi, uzun yıllardır Liverpool’un sol bekinde başarıyla görev yapan İskoç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Robertson’ı transfer ederek sol bek pozisyonu için rahatlamak isteyen Madrid’de, zaman zaman sol bekte oynayan Camavinga’nın da artık orta alana geçmesi bekleniyor. Yıldız sol beki isteyen Madrid’in, transfer konusunda 45 milyon Euro’luk dev bir takas planladığı ortaya çıktı.

VİNİCİUS - ROBERTSON TAKASI

Daily Mail’in haberine göre Real Madrid, Liverpool ile Robertson ve Vinicius’u kapsaya dev takası gerçekleştirecek. Madrid, Liverpool’dan Robertson ve 45 milyon Euro karşılığında Brezilyalı yıldızının takımdan ayrılmasına izin verecek.

IRKÇILIĞIN ARDINDAN AYRILMAYI PLANLIYOR

Son dönemde kendisine karşı yapılan ırkçı saldırıların ardından zor günler geçiren Vinicius, İspanya’dan ayrılmaya sıcak bakıyor. 22 yaşındaki yıldızın haftalık yaklaşık 380 bin Euro’yu bulan maaşını karşılayabilecek tek ligin Premier Lig olduğu aktarılıyor. Brezilyalı yıldızın güncel piyasa değeri ise 120 milyon Euro…


AA
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arasında, dev, ile, liverpool, madrid, real, takas


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Denver Nuggets ve Washington Wizards Arasında 4 Oyunculu Takas! KoJiRo Basketbol 0 29 Haziran 2022 20:47
New York Knicks ile Detroit Pistons arasında bir takas gerçekleşti. KoJiRo Basketbol 0 29 Haziran 2022 17:35
Fenerbahçe'ye Real Madrid'den forvet: Mariano Diaz KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Haziran 2022 17:34
Real Madrid’de Fabien Causeur ile Yola Devam KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:25
ACB’de Real Madrid ile Barcelona karşılaştı. KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 08:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net