Forum Logo




Maskeli taraftarın kim olduğu belli oldu! Maça yurt dışından gelmiş

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Mart 2024, 15:35   #1
Çevrimdışı
Maskeli taraftarın kim olduğu belli oldu! Maça yurt dışından gelmiş




Maskeli taraftarın kim olduğu belli oldu! Maça yurt dışından gelmiş
Www.TrendForum.Net

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı.



Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı, karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası istenmeyen olaylara sahne oldu.

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 galip geldiği mücadelenin sonunda, sarı-lacivertli futbolcuların orta sahadaki sevinçleri sırasında bazı Trabzonspor taraftarları sahaya girdi.

Bu taraftarlardan biri, eline aldığı korner direğiyle Fenerbahçeli oyunculara doğru koşarak tehlikeli bir durum yarattı.

Maç sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe kafilesi, yaklaşık 3 saat sonra stadı terk etti. Sarı-lacivertli ekip, otobüsle geldiği havalimanında hızla aprona geçerek uçağa bindi. Polis ekipleri, yaşanan olaylara ait çok sayıda kamera kaydını incelemeye aldı.



Gözaltına alındılar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sahada meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre, 12 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

Gözaltına alınan taraftarlar arasında, sahaya ilk atlayan maskeli H.Ç., Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic’e saldıran O.B., korner direğiyle sarı-lacivertli oyunculara doğru koşan E.T. ile müsabaka sonrası sosyal medyada videolu paylaşım yaparak bordo-mavili taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T., ve A.A. isimli şüpheliler yer aldı.



Almanya'dan gelmiş

Olaylı derbinin ardından gelen bilgilere göre, sahaya giren kişilerin kimlikleri ve olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sahaya atlayarak korner direğiyle Fenerbahçe ekibine koşan şahsın, maça başkasının Passolig kartıyla girdiği ortaya çıktı.

Ayrıca, tribünden atlayarak yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin, Almanya'dan bazı arkadaşlarıyla birlikte kente gelerek stadyuma girdiği tespit edildi. Bu yeni bilgiler, olayın arka planında ve planlamasında dış etkenlerin olduğunu düşündürüyor.



Müfettişler araştırıyor

Şüphelilerin emniyetteki sorguları sonrası adliyeye sevk edileceği belirtilirken, İçişleri Bakanlığı 3’ü müfettiş 5 kişilik heyeti, Trabzon’a görevlendirdi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olayları soruşturmak üzere Trabzon’a ulaşan heyet, gün içinde müsabaka öncesi ve sonrası alınan tedbirlerin yeterli olup olmadığını araştıracak.

Stadyumdaki tüm güvenlik kamera görüntülerini de izleyecek olan heyet, 12 şüphelinin ifadelerini inceleyip, saha olaylarının birileri tarafından organize edilip, edilmediğini araştıracak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, dışından, gelmiş, kim, maça, maskeli, oldu, olduğu, taraftarın, yurt


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Zamlı KYK yurt ücretleri belli oldu Beatrice Eğitim Haberleri 0 24 Ağustos 2023 18:30
Yurt Dışından Telefon Almanın Mantığının Kalmaması Asi Ruh Trend Sözlük 3 14 Temmuz 2023 22:47
Yurt Dışından Telefon Getirme Devri Bitti KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Temmuz 2023 08:20
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yurt dışından telefon kullanım harcı 20 bin TL oldu Zeytin Ülkemizden Haberler 0 07 Temmuz 2023 09:05
Bilecik'in el dokuması Lefke bezine yurt dışından sipariş geliyor KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 05 Haziran 2022 17:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net