Forum Logo




İzmir'de pedallar sürdürülebilir bir dünya için döndü

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Kasım 2022, 11:55   #1
Çevrimiçi
İzmir'de pedallar sürdürülebilir bir dünya için döndü




İzmir'de pedallar sürdürülebilir bir dünya için döndü
Www.TrendForum.Net

İzmir'de pedallar sürdürülebilir bir dünya için döndü

TrendForum.Net



Turkcell'in sürdürülebilir çevre için bisiklet kullanımı farkındalığını artırmak ve Türkiye'deki bisiklet kullanımına destek sağlamak için başlattığı Turkcell GranFondo yol bisiklet yarış serisinin yeni heyecanı İzmir'de yaşandı.Turkcell'in sürdürülebilir çevre için bisiklet kullanımı farkındalığını artırmak ve Türkiye'deki bisiklet kullanımına destek sağlamak için başlattığı Turkcell GranFondo yol bisiklet yarış serisinin yeni heyecanı İzmir'de yaşandı.
Yoğun katılımın gözlendiği organizasyonda, 30'dan fazla ülkeden 2 bine yakın amatör ve profesyonel bisikletsever ‘’Sürdürülebilir Bir Dünya İçin’’ pedal çevirdi. Böylece yarışta spora teşvikin artması, çevresel sürdürülebilirlik, obezite ile mücadele, engelli bireylerin toplumda yer alması, atıkların geri dönüşümü gibi katkılar da göz önünde bulundurularak sürdürülebilirlik farkındalığına dikkat çekildi. Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve yarışa destek veren kurumların temsilcilerinin verdiği start ile 62 ve 111 kilometrelik kısa ve uzun iki parkurdan oluşan yarışta, bisiklet tutkunları Cumhuriyet Meydanı'ndan start aldı.

Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe güzergahından geçen katılımcılar, Urla'nın ardından finiş için yeniden Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu. Turkcell GranFondo İzmir'de, görme engelli bisikletçiler de önde yön göstericinin olduğu tandem (ikili) bisikletleriyle yarışarak bu heyecana ortak oldu.

Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, Turkcell GranFondo Serisi ile hem sporu teşvik ettiklerini hem de toplumsal fayda sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin Turkcell'i olarak, sürdürülebilir dünya için çok anlamlı bulduğumuz bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak ve bu konuda sporun birleştiriciliğiyle birlikte toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet yarışlarını destekliyoruz. Turkcell GranFondo Serisi ile engelli vatandaşlarımızın hayata eşit katılımını ne kadar desteklediğimizi de bir kez daha göstermek istedik. Bugün engelli bisiklet yarışçımız da bizlerle birlikte bu heyecanı yaşadı. Ülkemizin en güzel şehirlerinden İzmir'de bu yıl ikinci etabını gerçekleştirdiğimiz GranFondo Serisi'nin yapılmasında desteklerinden dolayı tüm kurum ve kuruluşlarla bu organizasyona sahip çıkan İzmirlilere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, dünya, döndü, için, pedallar, sürdürülebilir, İzmirde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yedi Uyuyanlar Mağarası - İzmir KoJiRo Ege Bölgesi 2 02 Ağustos 2023 08:06
İzmir bombası tarifi Beatrice Tatlılar 1 07 Kasım 2022 23:08
İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem Beatrice Ülkemizden Haberler 4 04 Kasım 2022 09:50
Mevlana Heykeli (Buca-İzmir) KoJiRo Ege Bölgesi 0 29 Mayıs 2022 10:14
Arda Güler için Dünya devi resmen devreye girdi KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Mayıs 2022 22:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net