Forum Logo




Redmi Pad 2 Yeniden Sahne Alıyor, İşte Özellikleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Haziran 2023, 13:12   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Redmi Pad 2 Yeniden Sahne Alıyor, İşte Özellikleri




Redmi Pad 2 Yeniden Sahne Alıyor, İşte Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Xiaomi’nin alt markalarından Redmi, tablet pazarına geçen yıl giriş yaptı. MediaTek Helio G99 yonga setinden güç alan tablet, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede ilgiyle karşılandı. Son dönem sızıntılar markanın tabletin devam modelini geliştirdiğini ortaya koydu. Redmi Pad 2 ismiyle çıkış yapacak olan tablet şimdi FCC belgelendirme kuruluşunca onay aldı. Buradaki bazı veriler tabletin kimi özelliklerini onaylıyor.

Tablet, FCC Listesine göre üç depolama yapılandırmasında sunulacak. Giriş seviyesi model, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacak. Ek olarak, tabletin 4GB RAM + 128GB ve 6GB RAM + 128GB versiyonları olacak.

Yine buradaki verilere göre tablet hem 2,4 GHz hem de 5 GHz bantlarında Wi-Fi’yi destekleyecek. Tablet beklendiği gibi Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümüyle çıkış yapacak.



Redmi Pad 2 Muhtemel Özellikleri
Önceki raporlara göre, Redmi Pad 2’nin 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olması bekleniyor ve büyük olasılıkla maliyetleri uygun tutmak için bir IPS LCD panel kullanıyor olacak. Ekran boyutunun 10 ila 11 inç aralığında olması beklenirken, bazı kaynaklar 10.95 inç olacağını öne sürdü. Ek olarak, ekran 90Hz yenileme hızını destekleyecek.

Redmi, ikinci nesil tabletin işlemci birimi için yönünü bu defa Qualcomm’a çevirecek. Tablete Snapdragon 680 yonga seti güç verecek. Tablet ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 8.000 mAh büyüklüğündeki pilden alacak.

Kamera birimine baktığımızda Pad 2’nin arkasında 8 megapiksellik tek kamera olacak. Ön tarafta ise 5 megapiksellik bir sensör kullanılacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alıyor, pad, redmi, sahne, yeniden, İşte, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Filenin Sultanları, Hong Kong'da sahne alıyor DeepSilence Voleybol 0 13 Haziran 2023 11:25
Xiaomi Redmi 12C Özellikleri ve Fiyatı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Haziran 2023 20:04
Redmi 12'nin lansman tarihi ve fiyatı ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2023 16:19
Filenin Sultanları, Milletler Ligi 2. Haftasında Sahne Alıyor KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:20
Redmi 11 5G'nin Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Ülkemizde de Satılacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net