Forum Logo




OLED ekranlı iPad Pro İçin Tarih Verildi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Temmuz 2023, 13:37   #1
Çevrimdışı
OLED ekranlı iPad Pro İçin Tarih Verildi




OLED ekranlı iPad Pro İçin Tarih Verildi
Www.TrendForum.Net

OLED ekranlı iPad Pro için 2024 yılı işaret ediliyor. Öte yandan OLED ekran sahip MacBook'ların gecikebileceği bildirildi.



Araştırma şirketi Omdia’nın yakın tarihli bir raporuna göreApple, 2024’te OLED ekrana sahip bir iPad Pro piyasaya sürecek. Tabletin iki ekran boyutunda geleceği tahmin ediliyor. Bu modeller 11 inç ve 13 inç ekrana sahip iPad Pro’dan oluşacak. Raporda ayrıca OLED ekrana sahip iPad Pro’ların 2024’ün birinci çeyreğinde seri üretime geçeceği bildiriliyor.

Apple, iPad Pro’lara OLED ekranı dahil ederek rakipleri karşısında önemli avantajlar elde etmek istiyor. OLED ekranlar kusursuz siyah seviyeleri, piksel başına ışık kontrolü ve olağanüstü kontrast ve HDR özellikleri sunmakta. Ek olarak, bu ekranlar güç verimlilikleriyle tanınırken, LTPO teknolojisinin dahil edilmesi dinamik ekran yenileme hızı ayarlamalarına olanak tanıyarak enerji tüketimini daha da optimize etmekte.

Bu durumda OLED’e geçiş ile birlikte Apple’ın iPad Pro serisindeki mevcut Mini LED LCD panellere kıyasla önemli bir yükseltme gerçekleşmiş olacak.



İlgili rapor, iPad tutkunlarını heyecanlandırırken, OLED ekranlı MacBook’lar için olası gecikmelere işaret ediyor. Önceki söylentiler, OLED ekrana sahip MacBook’lar için 2024’te bir duyuru olabileceğini gösteriyordu. Ancak gelen son bilgilere göre ertelemeler olacak ve OLED ekranlı MacBook’ların 2027’de tanıtılabileceği öngörülüyor.

Apple, OLED ekran teknolojisini halihazırda iPhone ve akıllı saat modellerinde kullanıyor. Hatırlayalım markanın OLED ekranlı ilk telefonu iPhone X oldu. Apple ayrıca iPhone 12 serisiyle birlikte tüm telefonlarında OLED ekrana geçiş yaptı. Son olarak OLED ekranlı iPad Pro kuşkusuz mükemmel bir görüntü deneyimi sunacak, ancak pahalı bir bileşen olan ekranın iPad Pro fiyatlarına nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ekranlı, ipad, oled, pro, tarih, verildi, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Honor 90 Pro İçin Tarih Verildi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 15 Mayıs 2023 15:14
Uygun Fiyatlı RedmiBook 14 2023 İçin Tarih Verildi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 15 Mayıs 2023 15:13
2024’te Çıkacak iPad Pro Modelleri Hibrit OLED Panel Teknolojisi Kullanabilir DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 18 Nisan 2023 19:50
MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:14
HUAWEI OLED Real Colour FullView Ekranlı Tablet Bilgisayar: MateBook E KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 28 Mayıs 2022 16:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net