Forum Logo




Xiaomi Pad 7 Pro Bir İlke İmza Atacak!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Aralık 2023, 14:10   #1
Çevrimiçi
Xiaomi Pad 7 Pro Bir İlke İmza Atacak!




Xiaomi Pad 7 Pro Bir İlke İmza Atacak!
Www.TrendForum.Net

Xiaomi markasının yeni amiral gemisi tableti Pad 7 Pro modeli sadece Çin'e özel olmayacak. Avrupa'yla birlikte ülkemize de gelebilir.



Teknoloji devi Xiaomi, tablet pazarında önemli bir yere sahip. Ülkemizde de ara ara satışı bulunan tabletlerin en yenisi Xiaomi Pad 7 Pro henüz tanıtılmadı. Önümüzdeki yıl 14 Ultra modeliyle birlikte tanıtılması beklenen tabletle ilgili yeni bir raporlar ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıllarda tanıtılan Xiaomi tablet modellerinin sadece Pro versiyonları Çin’e özeldi. Fakat Pad 7 Pro’yla birlikte bu durum değişebilir. Pad 7 Pro tanıtıldıktan kısa süre sonra Çin dışına çıkması bekleniyor. Ülkemizde satılacağı anlamına da gelen bu tabletin gelin özelliklerine göz atalım.

Xiaomi Pad 7 Pro Dünyaya Açılacak

Kaynağın haberine göre HyperOS kaynak kodunda Pad 7 Pro’nun küresel lansmanına dair ipuçları yer aldı. Tabletin küresel lansman lansmanı ‘sheng‘ kod adı ve 23.12.10 donanım yazılım numarası göründü. Eğer bu bilgiler doğruysa Pad 7 Pro sadece Çin’e özel olmayacak ve dünyaya açılacak. Muhtemelen ülkemizde de satışı yapılacak bu yeni modelin sızdırılan özellikleri ise şu şekilde.




Qualcoom’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak tablette 10 inç büyüklüğünde ve 144 Hz tazeleme hızında bir ekranla gelecek. Xiaomi‘nin en yeni arayüzü olan HyperOS ile gelecek tablet, Android 14 işletim sistemine sahip olacak. 2024 Nisan ayında Çin’de lansmanı beklenen 14 Ultra ve Pad 7 Pro’nun küresel lansmanı ise önümüzdeki yıl sonuna doğru yapılabilir.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
atacak, bir, pad, pro, xiaomi, Ülke, İmza


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Domuzdan İnsana Böbrek Naklinde Tarihi Bir İlke İmza Atıldı Zeytin Sağlık Haberleri 1 19 Ağustos 2023 00:51
Xiaomi 14 Pro Dünyada Bir İlke İmza Atacak! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 03 Ağustos 2023 10:37
Çin Devlet Bankası Hong Kong’da Blockchain Alanında Bir İlke İmza Attı! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 13 Haziran 2023 11:01
Türkiye Basketbol Federasyonu, Teknolojik Bir İlke İmza Attı! KoJiRo Basketbol 0 23 Haziran 2022 20:10
Fenerbahçe’de yeni dönem yarın start atacak KoJiRo Fenerbahçe 0 12 Haziran 2022 16:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net