Forum Logo




Tarot Büyüsü


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Şubat 2023, 21:20   #1
Çevrimiçi
Tarot Büyüsü




Tarot Büyüsü
Www.TrendForum.Net

Tarot Büyüsü uzun zamandır kullanmadığınız eski bir Tarot destesiyle veya bu büyü için özellikle satın alacağınız yeni bir desteyle yapılır. Bu büyü sayesinde aranızdaki aşkı güçlendirebilir veya aşık olduğunuz kişiyi cezbede bilirsiniz.

Bir Tarot destesi haricinde şunlara ihtiyacınız olacak :

Pembe veya kırmızı bir mum
Gül taçyaprakları
Pembe bir giysi
Sizin ve sevdiğinizin birer fotoğrafı

Tarot kartları içerisinden aşkı, şehveti, iletişimi, mutluluğu ve buna benzer, bir ilişkiyi güçlendirecek nitelikte şeyleri ifade eden kartları ayırın (Aşıklar, Kupa Kızı, Kupa Yedilisi, Kupa Ası, Kupa Onlusu, İmparatoriçe, Kupa Üçlüsü, Yıldızların Kızı, Kupa Şövalyesi, Yıldız... bu kartlardandır)

İlk kartı alın ve üzerine Biraz Gül taçyapraklarından döküp üzerine mumu damlatın. Henüz mum eriyiği sıcakken ikinci kartı bu kartın üzerine yapıştırın. Bu işlemi bütün kartlar için tekrarlayın ve aralarına gülleri dökmeyi de unutmayın.

Kullandığınız bu kartlar birbirine iyice yapıştıktan sonra sevgilinize ve kendinize ait fotoğrafları alın ve birbirine yapışmış olan bu tarot kartlarının üzerine yerleştirin. (Eğer büyüyü o kişiyi cezbetmek için yapıyorsanız, bu cezbedeceğiniz kişiyi en iyi şekilde temsil eden tarot kartını alıp en alta ve kendi fotoğrafınızı da en üste koyun.) Bunları pembe giysinin içine koyup giysiyi katlayın ve özel bir çekmecenize yada bir kutuya koyun. Yeni ayın başlangıcı olan her gece, büyü işe yarayana dek, bu giysiyi o kutudan çıkartın ve içindeki kartları ay ışığı gören bir yere koyun. Ancak unutmayın ki bu büyü zaten sizinle ilgilenen biriyle aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek içindir. Eğer yeni bir aşk arıyor, birini cezbetmek istiyorsanız, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan önce her gece, ta ki o kişi hayatınıza girene dek bu işlemi yapmalısınız... Büyü etkisini gösterir göstermez kartları yakarak enerjiyi serbest bırakın.
__________________
..




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.



sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var...

Gecem itilaf devletleri
Sanki ben, İstiklal Marşı'yım



 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Şubat 2023, 21:24   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Tarot Büyüsü




Tobeler olsun bole büyude mi var
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyüsü, tarot


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ücretsiz Tarot Falı Dolares Tarot Falı 66 25 Ekim 2023 23:10
Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir? Beatrice Tarot Falı 1 01 Nisan 2023 15:30
Tarot Hakkında 13 İlginç Bilgi Beatrice Tarot Falı 1 11 Ocak 2023 07:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net