Forum Logo




Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Ocak 2023, 07:15   #1
Çevrimiçi
Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir?




Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir?
Www.TrendForum.Net

Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir?

Tarot falı, bilinen en eski kehanet yöntemlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Tarot falı; dizilişi, renkleri, görselleri ve rakamlarıyla eski inançlara ve sembollere gönderme yapıyor. Ruhu, enerjiyi, uyanışı, maneviyatı temsil ediyor. Geleceği söylemek yerine geleceğin ipuçlarını sunuyor.

Tarot falı, Orta Çağ döneminin sonlarına doğru ortaya çıkmıştır. Bilinene göre insanlık tarihinin bilinen en eski kehanet yöntemlerindendir. Tarot falı, 78 karttan ve iki ana bölümden oluşmaktadır. 56 karttan oluşan tarot destesi minor arcana olarak adlandırılır. 22 karttan oluşan tarot destesi ise major arcana olarak adlandırılır. Tarot falında anlatılanlar geleceğe yönelik söylemlerdir.

Falı baktıran kişi, falın bakılacağı kişiye kartlara odaklanmasını söyler. Falına baktıran kişi, üç tane kart seçer. Ortada yer alan karta self kart adı verilir. Self kart, kişinin duygu, düşüncelerine, kişiliğine ve karakter yapısına dair detayları gösterir. Solda kalan kart ise kişinin içinde bulunduğu mevcut duruma dair ipuçlarını gösterir. Sağ taraftaki kart ise kişinin hayatında önemli rol oynayan kişileri, kararlarını, hayallerini ve planlarını simgeler.

İkinci aşamada 4 kart daha seçilir. Bu kartlar ise kişinin ilişkileri, özel yaşamı, ailesi ve kariyeriyle ilgili kehanetleri aktarır. Bu fala bakabilmek için kartların anlamı bilinmelidir. Ayrıca, spiritüalizm ve mistisizm gibi temel disiplinler hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.
Dolares bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Nisan 2023, 15:30   #2
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falı nedir?




Tarota kanmayacak bir kadın tanıyor musunuz? Birazdan profesyonel Tarot falcısı olacak, gelecekten haberler vereceksiniz...

Kadınlar, o kadının sadece iş arkadaşınız olduğunu, kayınvalideniz hakkında olumsuz düşünmediğinizi ve bu ay mali bir dar boğazdan geçtiğinizi söylediğinizde size inanmazlar, inanmış gibi görünseler de kadınlar hep bir şeylere içten içe inanmazlar.

Erkeklerin doğruluğu üzerinde düşünmeye zaman harcamadıkları birçok durum, kadınlar için uzun sağlama saatleri anlamına gelir. Yıllardır ondan başka kadınla beraber olmadığınızı bildiği halde defalarca sorgulanması gereken konular vardır: "Acaba beni seviyor mu?", "Başka kadın var mı?"... Tüm bu sorulan içtenlikle cevaplasınız da, baştan sona bir tiyatro oyunu sahneye koysanız da kadınlar için sonuç değişmez; inanmazlar... Ama kadınlar tarota inanır.

Hayatlarının tüm gizli cevaplarının 78'lik bir kağıt destesinde gizli olduğuna dair paranoyak bir inanç taşırlar... Kadınların neye inanacağı konusunda bir tasarrufta bulunmak mümkün olmasa da küçük bir Truva numarası tüm oyunu erkeğin lehine çevirebilir: Tarot öğrenmek. Daha doğrusu kadınlar tarafından Tarot falına bakmayı bilen mistik adam, "Bay Gaip"ten hoş seda almak.

Endişeye mahal yok; tarot bakmayı öğretmiyoruz. Sadece kadınların tarot bildiğinizi sanması için bilmeniz gereken her şeyi öğretiyoruz. Size sadece yirmi milyonu gözden çıkarıp bir Tarot destesi satın almak ve hayal gücünüzü çalıştırmak kalıyor.

Birinci Ders: Teori

Tarot falı iki aynı kart destesinin birleşimden oluşan özel Tarot destesiyle bakılır. 78 karttan oluşan bu deste: Küçük Arkana ve Büyük Arkana... Tarot kartlarının kökeni tam olarak bilinmemekte olup, o an karşınızda bulunan kadını Tarot'un kaynağıyla ilgili mistik yalanlarınıza karşı korunmasız kılar. İçinde Babil, Mezopotamya, Uzaylılar, antik uygarlıklar gibi kelimeler geçen cümleler kurmanızda fayda vardır. Bu arada Tarot kartları para, asa gibi kendi içinde çeşitli gruplara ayrılır ve hepsi yine kendi arasında tıpkı iskambil desteleri gibi "iküT'den "as"a kadar hiyerarşik olarak sıralanır. Ve Tarot bakma gayretindeki insanlar bu sembollerin açılımdaki pozisyonuna göre kartı yorumlar. Fakat Boxer bu gereksiz bilgi yükünün altına sizi sokmayacaktır, merak etmeyin.

İkinci Ders: Açılım

Yol, aşıklar ve çapraz isimli çok meşhur fal bakma yönteminin varlığının bilinmesine karşın biz size tamamen sizin kendi icadınız olan ve "Babil Açılımı" ismi vereceğiniz bir yöntemi öneriyoruz. Böylesi herkes için daha sağlıklı olacak.

Peki nasıl bir şey bu Babil açılımı?

Önce hanımefendiyi karşınıza oturtun. Gözlerini kapatıp bir dilek tutmasını isteyin. Gözlerini açtığı an, Tarot kartlarının arasından rastgele bir kartı çekip önüne koyun ve bu senin dileğin deyin. Tekrar gözlerini kapatmasını isteyin. Bu kez başına gelmesinden en çok korktuğu anı düşünmesini isteyin. Gözünü açtığı anda bir kart çekip "Bu senin kâbusun" diyerek önüne koyun. Üçüncü kez gözlerini kapatmasını rica edip bu kez bilmeyi çok istediği bir sorunun cevabını içinden sormasını isteyin. Gözlerini açtığında "bu senin geleceğinin anahtarı" deyin. Sonra bu kartları bir artı işareti oluşturacak şekilde dizin. Ve teker teker kartları açıp yorumlamaya başlayın.

Yorumlama konusunda tamamen özgürsünüz. Kendinizi havaya sokun. Ve "Bu kart ters çıkmış, ancak bu açılımda kartın ters olmasının önemi yok. Asıl önemlisi arka plandaki rengin koyuluğu / açıklığı..." gibi garip söz öbekleriyle söze girip uçun. Çok sıkıştığınız durumlarda "Bu kartın çok derin bir anlamı var. Kabuslar görüyorsun sen. Bazen de sürekli uyumak istiyorsun. Bu kart senin rüyalarında gördüklerini işaret ediyor" deyip kıza etkisinde kaldığı rüyaları anlattırın.

Böylece bilinçaltıyla ilgili bilgilere ulaşıp bu rüyalar üzerinden fala devam edersiniz. İleri gitmekte çekinmeyin. Suçlaym. En yakın kız arkadaşının aslında onu kıskandığını muhakkakak söyleyin. "Bir kız var, bu senin çok yakın arkadaşın. Beraber çok eğleniyorsunuz. Ama sen onun gözlerindeki gri ışığı bir keresinde gördün. Ona dikkat et, sahip olduklarını çekemiyor. Yakında bu kötü niyeti çıplak gözle göreceksin" gibi...

Olmaz ya, eğer karşınızdaki kıza baktığınız fal gerçeğe uygun düşmedi ve kız siz ne derseniz "Hayır, öyle değil" gibi cevaplan arka arkaya sıraladı. Ne yapacaksınız? Hemen "Sen kartlara dokunduğun için böyle oldu. Tarot kartları sahibinin enerjisini alır. Yeni bir deste almam gerekiyor artık" deyip olayı noktalayın.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakılır, falı, nasıl, nedir, tarot


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Papatya falı. Beatrice Trend Oyunlar 555 26 Mart 2024 23:52
Ücretsiz Tarot Falı Dolares Tarot Falı 66 25 Ekim 2023 23:10
Çingene Usulü Su Falı Nasıl Bakılır? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 08 Mart 2023 23:10
Kahve Falı Sözlüğü A-Z ~ye Beatrice Kahve Falı 20 29 Eylül 2022 07:44
Kahve falı nedir ve nasıl bakılır? Beatrice Kahve Falı 0 29 Eylül 2022 07:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net