Forum Logo




AOC P3 Serisi İş Monitörleri Piyasaya Çıkıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Şubat 2023, 17:35   #1
Çevrimdışı
AOC P3 Serisi İş Monitörleri Piyasaya Çıkıyor




AOC P3 Serisi İş Monitörleri Piyasaya Çıkıyor
Www.TrendForum.Net



AOC, üç farklı ölçüde (24″/60.4 cm 24P3CW, 24P3CV ve 24P3QW, 27″/68.6 cm Q27P3CW, Q27P3CV ve Q27P3QW ve 34″/86.4 cm ultra geniş CU34P3CV) yedi yeni monitörle, profesyonel P3 ürün grubunu piyasaya çıkartıyor. 3 taraftan çerçevesiz, IPS ya da VA panelleri, çevrim içi çalışırken, metinler, hesap tabloları, kodlama, grafik çalışmalar ve daha fazlası üzerinde iş yaparken daha fazla görüntüleme rahatlığı için 178°/178° geniş görüntüleme açıları sunuyor. Ergonomik ayakları rahat bir çalışma ortamı sağlarken bütün modellerde yer alan 4 portlu USB 3.2 hub’ları ise herhangi bir iş ortamında daha fazla çok yönlülüğü beraberinde getiriyor.

Ancak bu monitörleri farklı kılan unsurlar, Windows Hello desteğine sahip olduğu için kullanıcıların anında oturumlarına giriş yapabilmelerini sağlayan dahili 2 MP ya da 5 MP webcam’leri, temiz ve şık çoklu monitör kurulumları oluşturmayı sağlayan bir DisplayPort çıkışı ve sadece tek bir kablo ile, dizüstü bilgisayar temelli bir çalışma ortamını üretken, masaüstü temelli bir çalışma ortamına dönüştüren, dahili USB-C kenetleme istasyonları. Bütün yeni P3 modelleri sürdürülebilir kağıt destekli ambalaj ile sunuluyor ve EPA, EnergyStar 8, TCO 9.0 ve EPEAT gibi en güncel çevre düzenleme sertifikalarına sahip.



Bu en yeni P3 modeli, zamansız teknolojiler ile üç ana kategoride sunuluyor:

QW modellerinde daha fazla rahatlık ve güvenlik için eğilebilir 2 MP (Full HD) webcam ve Windows Hello™ desteği, ayrıca zengin bir çevrimiçi konferans deneyimi için ikili 5W hoparlör bulunuyor.
CV modelleri ise kapsamlı bir dahili USB-C kenetleme istasyonu ile sunuluyor ve bu modellerde ağ bağlantısını monitördeki RJ-45 girişi sayesinde USB-C üzerinden paylaşmak, dizüstü bilgisayarı şarj edip güç temini sağlamak ve ekranı paylaşmak için 65 W USB Power Delivery sunan bir USB-C girişi var ve yayıntı olmadan kolayca çoklu monitör kurulumları yaratmak için DisplayPort çıkışı ile donatıldı. DP çıkışının yerine, ultra geniş CU34P3CV tek bir klavye-fare-monitör kurulumu ile iki bilgisayarı birden kontrol etmek için dahili KVM anahtarına da sahip. Ayrıca 2W hoparlör çifti de (CU34P3CV için 5W) multimedya deneyimini tamamlıyor.
CW modelleri her iki özelliği de entegre ediyor ve 5 MP (QHD) webcam Windows Hello™ destekli eğilebilir, daha yüksek çözünürlüklü 5 MP (QHD) web kamerası avantajına, çift 5W hoparlöre ve USB-C üzerinden 65 W Power Delivery sunan ve DisplayPort çıkışına sahip CV modeller ile aynı USB-C kenetleme istasyonuna sahip.

Görmek ve görülmek için

Günümüzün çevrim içi toplantılar ve görüntülü görüşmeler ile dolu dünyasında, bütçe dostu QW modelleri 24P3QW (Full HD IPS panelli, 23.8 inç ölçüsünde) ve Q27P3QW (QHD IPS panelli, 27 inç ölçüsünde) Windows Hello desteğine ve 2 x 5W hoparlöre sahip Full HD 2 MP açılır kapanır web kamerası ile donatıldı. Windows Hello yüz tanıma teknolojisi kullanıcıların Windows oturumlarının kilidini, basitçe web kamerasına bakarak açmalarını sağladığı için, güvenliği ve kullanılabilirliği artırıyor. Her iki model de, video konferansların günlük rutinin büyük bir parçasını kapladığı sabit masaüstü PC’leri ile kuruluma uygun.

Dahili web kamerası olmayan CV modelleri ise – 24P3CV (Full HD IPS panelli, 23.8 inç ölçüsünde), Q27P3CV (QHD IPS panelli, 27 inç ölçüsünde) ve CU34P3CV (UW-QHD VA panelli, 34 inç ölçüsünde) – esnek ofislerde ve ortaklaşa kullanılan çalışma alanlarında kullanım için uygun. Daha yaygın olan HDMI ve DisplayPort girişlerine ek olarak, bu modellerde USB-C girişi bulunuyor. Dahili, 4 portlu USB 3.2 Gen 1 hub sayesinde ise kullanıcılar, diz üstü bilgisayarlarını tek bir USB-C kablosu ile bağlarken aşağıdakilerden faydalanıyorlar:

Ekran, monitöre kadar genişletilebilir
Diz üstü bilgisayar şarj edilebilir (65 W’a kadar)
Diz üstü bilgisayar, monitörün RJ-45 girişi sayesinde, ağa ya da internete erişim kazanabilir
Diz üstü bilgisayar monitörün 4 portlu USB hub’ına (klavye, fare, yazıcı, kulaklık vb. gibi) bağlı olan cihazlara erişebilir.

DisplayPort çıkışının yerine, ultra geniş CU34P3CV, entegre bir KVM anahtarının yardımı ile, kullanıcıların çok sayıda bilgisayarı ya da birkaç çevre birimini kontrol edebilmelerini sağlıyor.

Daha esnek bir çalışma ortamında, profesyoneller bazı günler iş için kullandıkları dizüstü bilgisayarlarını bir home-office ortamına, başka günlerde ise ofise götürebilirler. Bu tarz esnek bir çalışma, dizüstü bilgisayardan masa üstü kurulumuna hızlı ve kolay bir geçişi gerekli kılar, bir yandan da hem ofisteki hem de evdeki çevrim içi toplantılar için yüksek kaliteli bir web kamerasını da gerektirir. İşte tam da bu amaçla, USB-C hub istasyonuna ve dahili 5 MP web kamerasına sahip CW modelleri, P3 serisinin en bütünlüklü paketini sunuyor. 24P3CW (Full HD IPS panelli, 23.8 inç ölçüsünde) ve Q27P3CW (QHD IPS panelli, 27 inç ölçüsünde) QHD 5 MP web kamerası ve 2 x 5W hoparlör ile donatıldı. Ayrıca, bu modeller, bir dizüstü bilgisayarını tek seferde monitöre ve çevre birimlerine bağlamak için USB-C ile tek kablolu bir çözüm de sunuyor.

Üstelik, eğer bir başka monitör, monitörün DisplayPort çıkışına bağlanırsa, ekranın sinyali USB-C üzerinden dizüstü bilgisayardan ve monitörün DisplayPort çıkışından ikincil ekrana yönlendirildiği için, başka bir kabloya gereksinim olmadan, tam donanımlı, çok monitörlü bir kurulum gerçekleştirilebilir. Küçük, sıkışık, diz üstü temelli bir çalışma alanını üretken, büyük bir masa üstü çalışma alanına dönüştürmek, artık yalnızca bir kablo uzağınızda.
Bağlantı ve kolaylık bir arada

CU34P3CV, 1500R kavisli VA paneli ve değişken bağlantı seçenekleri ile çıtayı yükseltiyor. Büyük, ultra geniş ölçü, daha fazla çoklu monitör bağlantısını gereksiz kıldığı için, DisplayPort çıkışı kaldırıldı ve onun yerine, CU34P3CV bir KVM anahtarının yanı sıra çoklu kaynaklar ile artan üretkenlik için Picture-in-Picture ve Picture-by-Picture seçenekleri de sunuyor.

KVM anahtar ile, iki kaynak eş zamanlı olarak monitöre bağlanabilir. Monitörün USB hub’ına aynı zamanda bir de klavye/fare takımı bağlandığında ise kullanıcılar USB-C üzerinden bağlı kişisel bilgisayarı mı, yoksa USB upstream port üzerinden bağlı kişisel bilgisayarı mı kontrol etmek istediklerini, monitör üzerinden seçebilirler. Aynı anda hem bir diz üstü bilgisayar hem de masa üstü bilgisayar ile çalışanlar profesyoneller için ise bu özellik, tek seferde iki kişisel bilgisayarı kullanmak için hoş ve akıllıca bir çözüm sunuyor.

Ultra geniş bir görüntü oranı (21:9), yüksek bir çözünürlük (3440×1440), daha yüksek bir yenileme oranı (100 Hz), aynı zamanda da daha yüksek bir kontrast (3000:1) kullanan CU34P3CV, aynı zamanda çalışma saatleri dışında film izlemek ya da sürükleyici oyunlar oynamak için aday. 24P3CV ve Q27P3CV ikili 2W hoparlör sunarken CU34P3CV ise daha kapsamlı bir multimedya deneyimi için 5W hoparlöre sahip.

Bütün modeller FlickerFree teknolojisinin yanı sıra LowBlue modu kullanıyor ve ergonomik ayaklar ya da VESA montaj seçenekleri sunarak kullanıcıların sağlığını ve esenliğini hem gündüz hem de gece korumuş oluyor.

AOC 24P3CW, Q27P3CW, 24P3CV, Q27P3CV, CU34P3CV, 24P3QW Nisan 2023’ten, Q27P3QW ise Şubat 2023’ten itibaren KDV dahil aşağıda listenen fiyatlarından piyasada bulunabilecek:

24P3CW: 419 USD
Q27P3CW: 559 USD
24P3CV: 365 USD
Q27P3CV: 529 USD
CU34P3CV: 749 USD
24P3QW: 345 USD
Q27P3QW: 435 USD

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aoc, çıkıyor, monitörleri, piyasaya, serisi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ViewSonic, İş Odaklı Yeni Monitör Serisi WorkPro’yu Piyasaya Sundu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 06 Temmuz 2022 20:11
Philips 34E1C5600HE Monitör Piyasaya Çıkıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Haziran 2022 19:39
İlk RISC-V GPU’lar Piyasaya Çıkıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Haziran 2022 21:34
XT Olmayan RX 6700 Ekran Kartları Piyasaya Çıkıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 19 Haziran 2022 16:31
20W TDP’li GeForce GT 1010 GDDR4 Piyasaya Çıkıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 09 Haziran 2022 12:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net