Forum Logo




3DMark, AMD FSR 2 Teknolojisi İçin Test Özelliği Kazandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 09:15   #1
Çevrimdışı
3DMark, AMD FSR 2 Teknolojisi İçin Test Özelliği Kazandı




3DMark, AMD FSR 2 Teknolojisi İçin Test Özelliği Kazandı
Www.TrendForum.Net



3DMark bildiğiniz gibi oldukça popüler bir kıyaslama aracı. Bu yazılım daha önce NVIDIA DLSS ve Intel XeSS teknolojileri için desteğe sahipti. Şimdi ise AMD FSR 2 desteğiyle birlikte yükseltme teknolojileri tamamlanmış oldu.

3DMark, artık AMD, NVIDIA ve Intel ekran kartlarıyla uyumlu olan, açık kaynaklı yükseltme çözümü FSR 2.2 için bir “özellik testine (feature test” sahip. Yani artık süper çözünürlük tekniğinin donanımlarında ne kadar verimli olduğunu test edebilirsiniz. Yazılım, çözünürlüklerin yanı sıra farklı FSR 2 kalite profillerini de destekliyor. Ayrıca FSR ve doğal işleme çözünürlüğünü yan yana kıyaslamamıza imkan tanıyan bir ek özellik de sunulmuş.

FSR 2.2 testi, ışın izlemenin devre dışı bırakıldığı Speed Way test paketine dayanmakta. Açıklamalara bakılırsa bu süreçte önce geçici kenar yumuşatma etkinleştirilmiş (TAA) doğal çözünürlükte bazı testler yapılıyor ve ardından daha düşük çözünürlükte, FSR 2 modu seçili olarak ikinci testler gerçekleşiyor. Alınan veriler neticesinde iki ayrı senaryodaki FPS farkı ve FSR 2’nin katkılarına ilişkin bilgiler sağlanıyor.

FSR 2 özellik testi 3DMark Advanced ve Professional sürümlerine sahip olanlar için ücretsiz bir güncelleme olarak sunuldu.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
3dmark, amd, fsr, kazandı, teknolojisi, test, İçin, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
RAM’in Doğru Çalışıp Çalışmadığını Test Etmek İçin Deneyebileceğiniz Yöntemler DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 25 Kasım 2022 14:20
Slack Huddles, Görüntülü Sohbet Özelliği Kazandı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Haziran 2022 21:15
Epic Games Store Oyun Derecelendirme Özelliği Kazandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 18 Haziran 2022 18:27
Instagram Profili İçin Gönderi Başa Tutturma Özelliği Geldi KoJiRo İnstagram 0 08 Haziran 2022 14:49
WhatsApp, Mesaj Düzenleme Özelliği İçin Çalışıyor KoJiRo Whatsapp 0 01 Haziran 2022 20:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net