Forum Logo




Slack Huddles, Görüntülü Sohbet Özelliği Kazandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Haziran 2022, 21:15   #1
Çevrimdışı
Slack Huddles, Görüntülü Sohbet Özelliği Kazandı




Slack Huddles, Görüntülü Sohbet Özelliği Kazandı
Www.TrendForum.Net



Slack tarafından Frontier konferansında Huddles özelliği için büyük güncellemeler duyuruldu. Slack Huddles, görüntülü sohbet ve ekran paylaşımı yenilikleriyle Microsoft Teams ve Zoom‘a meydan okuyor.

Grup sohbetleri varsayılan olarak yalnızca sesli sohbetler olarak başlayacak olsa da video özelliğini de açabileceksiniz. Video toplantıları ayrı bir pencerede açılabilecek ve arka planınızı bulanıklaştırma seçeneğiniz olacak. Tabii ki video sohbetlerinde emoji tepkilerini kullanabileceksiniz. Konfeti ve el çırpma gibi yeni animasyon efektleri mevcut. Çıkartmalar sayesinde kullanıcılar, örneğin sıradaki konuşmak istediklerini veya bir dakikalığına klavyeden uzağa gideceklerini herkese gösterebilecekler. Bir çıkartma eklerseniz, siz kaldırana kadar ekranda kalacak.



Yenilenen grup toplantıları, çok kişili ekran paylaşımını destekleyecek. Birkaç kişi aynı anda ekranlarını paylaşabilecek ve bu da belgeler ve sunumlar üzerinde birlikte çalışmayı kolaylaştıracak. Ayrıca, belirli bir şeyi tartışırken paylaşılan ekranlar üzerinde çizim yapabilir ve görsel bir yardım olarak canlı imleç özelliğini kullanabilirsiniz.

Her Huddle sohbeti ayrıca özel bir sohbet dizisi alacak. Bu, grup sohbeti sona erdikten sonra Slack’te korunacak ancak grup sohbetlerinin kendileri kaydedilmeyecek.

Slack kullanıcı geri bildirimlerini dinledikten sonra tüm Slack ekiplerine aşağıdaki özellikleri de sunmaya hazırlanıyor:

Tek tıklamayla hafif video
Çok kişili ekran paylaşımı, çizim ve imleçler
Emojiler, tepkiler ve “çıkartmalar” ile dolu eğlenceli, rahat bir atmosfer
Kanala otomatik olarak kaydedilen mesaj dizisi

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
görüntülü, huddles, kazandı, slack, sohbet, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Genel Sohbet Beatrice Trend Oyunlar 5765 Dün 22:36
Epic Games Store Oyun Derecelendirme Özelliği Kazandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 18 Haziran 2022 18:27
Samsung Galaxy S22 Serisinin Öne Çıkan Kamera Özelliği: Nightography KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Haziran 2022 21:10
WhatsApp, Mesaj Düzenleme Özelliği İçin Çalışıyor KoJiRo Whatsapp 0 01 Haziran 2022 20:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net