Forum Logo




Dezenformasyonun bilgiye ulaşma imkânını engellediği için bir tehdit hâline geldi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2022, 05:27   #1
Çevrimiçi
Dezenformasyonun bilgiye ulaşma imkânını engellediği için bir tehdit hâline geldi




Dezenformasyonun bilgiye ulaşma imkânını engellediği için bir tehdit hâline geldi
Www.TrendForum.Net

Microsoft Flight Simulator'ün Top Gun: Maverick güncellemesi tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlandı. Aynı ismi taşıyan Tom Cruise filmi için hazırlanan güncelleme, oyuna yepyeni askeri görevler getirdi.

Microsoft Flight Simulator'ün bir süredir büyük bir heyecanla beklenen son güncellemesi resmen yayınlandı. Bu güncelleme ile oyunculara, "Top Gun: Maverick" isimli genişletme paketi sunuldu. Bugün itibarıyla vizyona giren ve dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un başrol olduğu film olan Top Gun: Maverick için hazırlanan genişletme paketi, sanal pilotlara benzersiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Microsoft Flight Simulator için sunulan Top Gun: Maverick güncellemesi, F/A-18E Super Hornet isimli uçağa özel bir kaplama getiriyor. Bu kaplama, tahmin edebileceğiniz üzere filmdeki uçak ile aynı. Ancak güncellemenin sunduğu deneyim bundan ibaret değil. Simülasyon tutkunları, Top Gun: Maverick güncellemesi ile 3 eğitim görevi ile bir de uçak gemisine iniş görevine sahip olacaklar.

Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick güncellemesinden bir ekran görüntüsü:



Aslına bakacak olursak Top Gun: Maverick güncellemesi bugüne kadar çoktan yayınlanmış olacaktı. Ancak ekip, güncellemenin çıkışında ertelemeye gitti ve filmle aynı güne denk getirdi. Böylelikle oyuncuların meraklı bekleyişleri de sona ermiş oldu.

Xbox Game Studios, Microsoft Flight Simulator için hazırlanan son güncelleme için hiçbir oyuncuyu ayırt etmedi. Yani bu oyunu Xbox Series X/S, Xbox Cloud Gaming veya PC için tüm oyuncular, Top Gun: Maverick güncellemesine an itibarıyla ulaşabiliyorlar. Bu arada; güncelleme için herhangi bir ücret de talep edilmiyor.



Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bilgiye, bir, dezenformasyonun, engellediği, geldi, hâline, için, imkânını, tehdit, ulaşma


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Meksika’da 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:34
BAE'de restoranda patlama meydana geldi: 2 ölü KoJiRo Dünyadan Haberler 0 23 Mayıs 2022 22:02
Google Asistan’a Yeni Özellikler Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:49
Microsoft'tan beklenen açıklama geldi: Windows 11 yayılmaya hazır! KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:39
Rihanna ve ASAP Rocky çiftinin çocukları dünyaya geldi! Beatrice Ünlülerin Dünyası 4 20 Mayıs 2022 14:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net