Forum Logo




Google Bard herkesin kullanımına açıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Mayıs 2023, 10:01   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Google Bard herkesin kullanımına açıldı




Google Bard herkesin kullanımına açıldı
Www.TrendForum.Net

Google yapay zekalı sohbet robotu Bard için bekleme listesini kaldırdı ve bir sürü yeni özellik duyurdu. Yaptığımız ilk denemeler ve güncel sürüm hakkındaki tüm detaylar haberimizde:

Google, yapay zekalı sohbet robotu Bard'a yeni dil desteği (Japonca ve Korece), Google Docs ve Gmail'e metin aktarmanın daha kolay yolları, kod yazabilme, görsel arama ve karanlık mod dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik ekledi. En önemlisi ise artık Google, Bard için bekleme listesini kaldırdı ve sohbet robotunu 180 ülke ve bölgede İngilizce olarak kullanıma sundu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]


Google Bard artık daha gelişmiş
İki ay önce ABD ve Birleşik Krallık'taki belirli kullanıcılar için piyasaya sürülen Bard, yeni yetenekleri ile daha gelişmiş ve işlevsel bir hale büründü. Google'ın hala bir deney olduğunu ve arama motorunun yerini almayacağını vurguladığı sohbet robotu, OpenAI'nin ChatGPT'si ve Microsoft'un yeni Bing sohbet robotu gibi rakiplerine kıyasla halen daha zayıf diyebilirim. Ancak Google birçok yeni özellik eklemenin yanı sıra Bard'ı yeni PaLM 2 dil modelini kullanacak şekilde güncelledi. İlk sürüme kıyasla ise şimdi kesinlikle çok daha güçlü ve kullanılabilir.

Google Bard'ı kullanmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google, yükseltilmiş Bard'ın 20'den fazla dilde hata ayıklama ve kod parçalarını açıklama ve yazma dahil olmak üzere kodlama sorgularının üstesinden gelmede özellikle iyi olduğunu söylüyor. Artık Bard’da yeni karanlık mod, kod için geliştirilmiş alıntılar (yalnızca kaynak sunmakla kalmayacak, aynı zamanda parçacıkları da açıklayacak) ve yeni bir dışa aktarma düğmesi yer alıyor. Bu düğme halihazırda Google'ın Colab platformuna kod göndermek için kullanılabiliyor ancak artık başka bir tarayıcı tabanlı IDE olan Replit ile de çalışacak.

Google ayrıca, görüntüleri analiz etme, sorgu sonuçlarında görüntüler sunma ve yapay zeka kullanarak görseller oluşturma (Adobe'un Firefly yazılımı tarafından desteklenen "önümüzdeki aylarda" gelecek bir özellik) yeteneği ile Bard'ı daha görsel hale getiriyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıldı, bard, google, herkesin, kullanımına


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
40 yaşındaki Pepe, herkesin "İmkansız" dediğini yaptı! Porto ile resmi imzalar atıldı BBQ SAUCE Spor Dünyası 1 24 Nisan 2023 13:55
ChatGPT rakibi Google Bard “yalancı, işe yaramaz ve utanç verici” DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 21 Nisan 2023 11:17
Google SEO Nedir? Google SEO Nasıl Yapılır? cengiz5230 Google / SEO 0 01 Ocak 2023 14:26
Joe Biden, polisin güç kullanımına ilişkin kararnameyi imzaladı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 26 Mayıs 2022 21:33
Google'ın milyon dolarlık kampüsü hizmete açıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net