Forum Logo




Dünyanın İlk 4K Taşınabilir Projeksiyonu Tanıtıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Haziran 2022, 05:33   #1
Çevrimiçi
Dünyanın İlk 4K Taşınabilir Projeksiyonu Tanıtıldı




Dünyanın İlk 4K Taşınabilir Projeksiyonu Tanıtıldı
Www.TrendForum.Net

Dünyanın ilk 4K çok renkli ekran projektörü Vidda C1, Hisense tarafından resmen duyuruldu. Gelin özelliklerine beraber göz atalım.

Bu gece saatlerinde Çinli çok uluslu elektronik şirketi Hisense, şirketin en son ürünü olan Hisense Vidda C1'i tanıttı. Vidda C1, ekran projektör kategorisinde çığır açan bir ürün olarak görülüyor. Sebebi ise Vidda C1 projektörün dünyanın ilk 4K çözünürlüklü çok renkli ekran projektörü olması.

Bu projektör o kadar güçlü ki, tıpkı bir oyun bilgisayarı monitörü gibi devasa boyutlarda oyun oynamanızı bile sağlayabiliyor. Gelin Hisense Vidda C1’in teknik özelliklerine beraber göz atalım.

Hisense Vidda C1 teknik özellikleri



Hisense Vidda C1, BT.709 renk spektrumunda %202'ye ulaşan renk gamı ​​kapsamıyla 1350 ANSI lümene kadar medya dosyalarını ekrana aktarabiliyor. Renk doğruluğu değerleri, önyükleme için 10 bit renk derinliği ile △ E≈0.9'dır. Projektör ayrıca 240 Hz'ye kadar ekran yenileme hızı destekliyor, MEMC hareket yenileme hızı geliştirme teknolojisini kullanıyor, HDR 10+ görsel sunuyor ve hatta buna göre çıktı verebiliyor.

Hisense Vidda C1, 4 GB RAM + 64 GB dahili depolamaya sahip bir MediaTek MT9669 SoC işlemci tarafından destekleniyor. Yerleşik CMOS ve ToF sensörleriyle donatılan ekran projektörü, çevrenizden veri topluyor ve ardından en iyi multimedya deneyimi için ekran çıktısını otomatik olarak kalibre etmek için yapay zekayı kullanıyor.



Projektör, çevredeki duruma bağlı olarak odak, eğim hizalaması, ekran boyutu ve hatta yönlendirme için otomatik olarak kalibre edilebiliyor. Vidda C1 büyük ekranda film izlemenin yanı sıra, büyük ekranda oyun oynamak için de harika bir araç olabilir. Yalnızca 12 ms'lik gecikme süresi ve 240 Hz'ye kadar yenileme hızları desteği ile 150 inçlik bir ekranda oyun oynamak bu taşınabilir projeksiyon ile mümkün.

Hisense Vidda C1 projektörü resmi olarak 15 Haziran'da satışa çıkıyor ve 6.999 Hindistan riyali (1.051 dolar) fiyat etiketine sahip olacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dünyanın, projeksiyonu, tanıtıldı, taşınabilir, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Steam Deck’in Rakipleri Artıyor: Loki Serisi Tanıtıldı KoJiRo Oyun Haberleri 0 31 Mayıs 2022 05:46
ASUS, Yeni Taşınabilir Monitörü ZenScreen Ink MB14AHD’yi Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Mayıs 2022 20:01
Honor 70 Pro ve 70 Pro+ Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 19:48
Kingston FURY Beast DDR5 RGB RAM Tanıtıldı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 29 Mayıs 2022 09:52
Samsung Galaxy M13 Tanıtıldı! İşte Özellikleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 28 Mayıs 2022 10:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net