Forum Logo




SHIB’in Kurucusu, Projeyi Terk Etti: Peki Shiba Inu'ya Şimdi Ne Olacak?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Haziran 2022, 05:36   #1
Çevrimiçi
SHIB’in Kurucusu, Projeyi Terk Etti: Peki Shiba Inu'ya Şimdi Ne Olacak?




SHIB’in Kurucusu, Projeyi Terk Etti: Peki Shiba Inu'ya Şimdi Ne Olacak?
Www.TrendForum.Net

Shiba Inu projesinin arkasındaki isimlerden bir tanesi olan Ryoshi, topluluktan sessiz sedasız ayrıldı. Twitter hesabındaki tüm paylaşımları silen Ryoshi'nin neden böyle bir şey yaptığı bilinmiyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Dünyanın en büyük hacimli 16. kripto para birimi olmasıyla birlikte Türkiye'de de çok sayıda büyük yatırımcısı bulunan Shiba Inu (SHIB) cephesinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Kripto para biriminin kurucularından bir tanesi olan ve bugüne dek kimliğini gizli tutan namıdiğer Ryoshi, projeden ayrıldı. SHIB'in internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak Ryoshi, Medium'da "Ben önemli değilim ve bir gün ansızın haber vermeden gideceğim. Shiba’yı alın ve ileriye taşıyın." ifadelerini kullandığı bir mesaj yayınladı.

Ryoshi'nin SHIB projesinden neden ayrıldığı bilinmiyor. Ancak Shiba Inu topluluğunun önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Shytoshi Kusama tarafından bazı açıklamalarda bulunuldu. Bu açıklamalarda projeye en ufak bir zarar gelmeyeceği, Shiba Inu için çalışmaların her zamanki gibi sürdürüleceği söylendi.

Ryoshi'nin önceki açıklamaları gidişin sinyallerini vermiş olabilir



Ryoshi, Shiba Inu ile ilgili yaptığı önceki açıklamalarda önemli olan tek şeyin kripto para birimi olduğunu, projeden ayrılacak isimlerin SHIB için hiç de önemli olmadığını savunup durmuştu. Yaşanan gelişme, akıllara o açıklamayı getirdi. Aslına bakacak olursak bunun bile bir strateji olduğunu söyleyebiliriz. Zira SHIB fiyatına baktığımızda projenin arkasındaki önemli bir ismin ayrılışının fiyatları çok da etkilemediğini görüyoruz.

SHIB'deki son durum



*SHIB 24 saatlik fiyat grafiği.

Shiba Inu'nun son 24 saatlik fiyat grafiğine baktığımızda, fiyatlarda olağanüstü bir değişim olmadığını görüyoruz. 30 Mayıs'ta 0.0000118 dolar seviyelerinden işlem gören kripto para birimi, bu makalenin yazıldığı sıralarda 0.00001192 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatteki fiyat değişimi yüzde 1,14 yükseliş olarak kaydedilmiş durumda...

Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etti, inuya, kurucusu, olacak, peki, projeyi, shiba, shib’in, terk, şimdi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ahmet Bin Hanbel ( Hanbeli Mezhebinin Kurucusu ) DeepSilence Biyografiler 0 31 Mayıs 2022 14:53
Transferler artık geliştirilebilir oyuncular üzerine olacak! KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:24
Nesli Tükenmekte Olan Balinalar Robotlar Yardımıyla Kurtarılabilir: Peki Nasıl? KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 29 Mayıs 2022 16:02
TFF Başkanlığı için ilk açıklama! Aday olacak mı? KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:29
Meksikalı futbolcu Antonio "Hulk" Salazar, terk edilmiş bir otomobilin içinde yanmış Beatrice Dünyadan Haberler 0 11 Mayıs 2022 16:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net