Forum Logo




ChatGPT görse kıskanır: Google Chrome’a yapay zeka dopingi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Ağustos 2023, 11:18   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ChatGPT görse kıskanır: Google Chrome’a yapay zeka dopingi!




ChatGPT görse kıskanır: Google Chrome’a yapay zeka dopingi!
Www.TrendForum.Net

Google Chrome yapay zeka ile sayfaları özetlemeye başlayacak. Böylece uzun haberleri veya makaleleri okumak zorunda kalmayacaksınız.

Google, Chrome’da makaleleri ve web sitelerini kullanıcılar için otomatik olarak özetleyen yeni yapay zeka özelliğini duyurdu. Bu değişiklik ile birlikte ChatGPT’nin popüler özelliklerinden biri Chrome’a entegre edilmiş olacak.

Google Chrome, yapay zeka ile web sitelerini özetleyecek

Google, bu yılın başlarında Search Generative Experience (SGE) isimli bir araç duyurdu. Yapay zeka tabanlı arama deneyimi vadeden SGE, Chrome’da önemli bir yenilik alıyor. Chrome’un mobil uygulamalarına sunulan özellik sayesinde Google, sayfaları sizin yerinize okuyacak ve özetini çıkaracak.




Google’ın açıklamasına göre sayfa özetlemeyi kullanmak ise oldukça basit. Google’da arama yaptıktan ve bir haber/makale bağlantısına dokunduktan sonra, kullanıcılar ekranın altında yeni bir simge görecek. Bu simgeye tıklarsanız makaledeki ana bilgileri özetleyen bir menü belirecek.

Yapay zeka tarafından oluşturulmuş “kilit noktalar menüsü”, web sitesindeki bilgileri sizin için kısaca anlatacak. Yeni özellik, yalnızca herkese açık araştırma makaleleri ve web sitelerinde çalışacak, ücretli olarak sunulan içerikleri özetlemek mümkün olmayacak.

Google ayrıca kullanıcılara yapay zeka uyarısında bulunacak. Özetlerin tamamen yapay zeka tarafından oluşturulduğunu ve makaleleri okuyan veya özetleyen insanların yorumlarını içermeyeceğinin altını çizecek.

Makale özetleme özelliği bu haftadan itibaren SGE programına dahil olan Android ve iOS kullanıcıları için erişime açılacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde ise Chrome’un masaüstü sürümüne gelmesi bekleniyor. Google, SGE ile ilgili kullanıcı geri bildirimlerinin şimdiye kadar çok olumlu olduğunu söyledi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
Efrasiyab bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
chatgpt, chrome’a, dopingi, google, görse, kıskanır, yapay, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple’dan ChatGPT benzeri yapay zeka geliyor: Vaziyet alın ortalık fena karışacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2023 20:16
Samsung, ChatGPT benzeri yapay zeka sohbet robotu yapıyor DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Mayıs 2023 12:09
Google, yapay zeka destekli yeni bir arama motoru geliştiriyor DeepSilence İnternet Tarayıcıları 0 17 Nisan 2023 12:56
ChatGPT borsada kullanılabilir: Yapay zeka hisse senedi tahmini yapabiliyor DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 1 14 Nisan 2023 00:42
Google, Arama Sonuçlarına Sohbete Dayalı Yapay Zeka Ekleyecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Nisan 2023 20:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net