Forum Logo




Rode, Rakibi Mackie’yi Satın Aldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Aralık 2023, 16:23   #1
Çevrimiçi
Rode, Rakibi Mackie’yi Satın Aldı




Rode, Rakibi Mackie’yi Satın Aldı
Www.TrendForum.Net



Ses cihazı alanında en başarılı markalardan olan Rode, rakip şirket Mackie’yi aldığını duyurdu. Rode, condenser mikrofonlar gibi profesyonel düzeydeki ses cihazlarıyla özel olarak ilgileniyordu ancak o zamandan beri gözünü büyüyen yayın pazarına çevirdi. Mackie de benzer bir yol izledi ve 1990’lı yıllarda ve 2000’li yılların başlarında evde kayıt patlaması sırasında uygun fiyatlı ancak son derece işlevsel mikserler, PA sistemleri ve ilgili cihazlar sunarak adından söz ettirdi. Mackie daha sonra ise yayın/içerik oluşturucu alanına yöneldi.

Bu yeni satın alma şirketi Elgato gibi şirketlerle rekabet edebilecek harika bir konuma getiriyor. Elgato Stream Deck denetleyicisi büyük bir başarı elde etti ve hızla hem podcast yayıncıları hem de canlı yayıncılar için her yerde bulunan bir donanım haline geldi.

Rode, Rodecaster Pro serisi miks konsolları ve Streamer X ses arayüzü gibi ürünler sayesinde zaten bu alanda bir ilerleme kaydetti. Mackie’nin M-Caster podcast bitişik mikser serisi gibi benzer ürünleri mevcut. Her iki şirketin ortak gücü, Elgato’ya büyük bir darbe indirebilir ve Razer gibi gelişen rakiplere daha fazla rekabet alanı sunabilir.

Rode/Mackie profesyonel ses alanını da yakın zamanda bırakmayı düşünmüyor. Aksine, birleşme onları Shure ve Tascam gibi şirketler için daha büyük bir tehdit haline getiriyor. Rode’un ana şirketi Freedman Group, birleştirilen kuruluşun “gelecek vaat eden içerik oluşturuculardan canlı prodüksiyonda çalışan profesyonellere ve aradaki herkese” hizmet vereceğini söylüyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldı, mackie’yi, rakibi, rode, satın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Filenin Sultanları'nın rakibi Arjantin! BBQ SAUCE Voleybol 0 20 Eylül 2023 06:40
İspanya'da "Altın Vize" uygulaması: Yabancılar 5 bini aşkın gayrimenkul satın aldı Zeytin Dünyadan Haberler 0 12 Mayıs 2023 15:04
Rode AI-1 KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 01 Nisan 2023 10:22
Araç satın aldı, kabusu oldu Aykut Ülkemizden Haberler 1 18 Ocak 2023 08:43
Razer, Dokunsal Geliştirme Platformu Interhaptics’i Satın Aldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Haziran 2022 20:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net