Forum Logo




Proton Mail Masaüstü Uygulaması Beta Olarak Yayınlandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:26   #1
Çevrimdışı
Proton Mail Masaüstü Uygulaması Beta Olarak Yayınlandı




Proton Mail Masaüstü Uygulaması Beta Olarak Yayınlandı
Www.TrendForum.Net



Proton, Proton Mail ve Proton Calendar hizmetlerini içeren bir Windows ve macOS masaüstü uygulamasını beta olarak tanıttı. Şu anda Premium seçeneğini kullanan aboneler için sunulan beta uygulamasının 2024 yılının başlarında tüm Proton kullanıcıları için piyasaya sürüleceği ifade ediliyor.

Şirket, masaüstü uygulamasının karmaşadan uzak bir deneyim sunan modern bir tasarıma sahip olduğunu söylüyor. Proton bu hamleyi Google’a karşı bir avantaj sağlamak olarak görüyor.

Masaüstü uygulamasına ek olarak Proton, otomatik yönlendirme e-posta kuralları da dahil olmak üzere tüm platformlar için birkaç yeni özellik başlatıyor. Bu şekilde gönderilen mesajlar Proton hesapları arasında şifrelenecek ve Proton dışı hesaplara şifrelenmemiş otomatik iletimi destekleyecek. Ayrıca Proton Mail artık müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve müşteri destek yazılımı ile entegre olarak iş dünyasındaki ayak izini büyütmeye çalışıyor.

Proton, şirketin markalaştırdığı güvenliği korurken iletilen mesajları şifrelemenin çok büyük bir zorluk olduğunu söylüyor. Proton Mail hesapları arasında gönderilen mesajların varsayılan olarak her zaman uçtan uca şifrelendiğinin altı çiziliyor.

Ek ön izlemeleri de tüm Proton Mail platformları için kullanılabilir. Daha önce e-posta eklerini görüntülemeden önce yerel olarak indirmeniz gerekiyordu. Artık tek bir tıklama ile doğrudan gelen kutusundan görmeniz sağlanıyor. Proton bunu güvenlikten ödün vermeden yaptığını söylüyor.

Bundan böyle Proton Mail mesajlarını ertelemenize de olanak sağlanıyor. Buna ek olarak, Proton Calendar’a web’de arama yapma ve resmi tatiller eklenmiş durumda.

Şirketin Temmuz ayında yerel bir Windows dosya senkronizasyon uygulaması ve Nisan ayında bir şifre yöneticisi piyasaya sürdüğünü de not olarak düşelim.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beta, mail, masaüstü, olarak, proton, uygulaması, yayınlandı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Google Drive Masaüstü Uygulaması Artık Kayıp Dosyalar İçin Kurtarma Aracı Sunuyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Aralık 2023 16:28
Android 14 Beta 1.1 Yayınlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Nisan 2023 20:03
Proton Mail Ekibi, Proton Pass Adlı Şifre Yöneticisini Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Nisan 2023 10:44
OxygenOS 13 Beta Yol Haritası Yayınlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Ekim 2022 15:01
iOS 16 Public Beta Yayınlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Temmuz 2022 20:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net