Forum Logo




Microsoft Teams Görüntülü Görüşmelerde Arka Planı Düzenleme Desteğine Kavuştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:31   #1
Çevrimiçi
Microsoft Teams Görüntülü Görüşmelerde Arka Planı Düzenleme Desteğine Kavuştu




Microsoft Teams Görüntülü Görüşmelerde Arka Planı Düzenleme Desteğine Kavuştu
Www.TrendForum.Net




Microsoft, Teams çevrimiçi toplantı ve ortak çalışma araçları için bir dizi yeni özelliğin kısa süre içinde kullanıma sunulacağını duyurdu. Bahsedilen özelliklerden biri, çevrimiçi bir toplantı sırasında kamera karşısında bir kişinin arka planını değiştirmesine ve dekore etmesine olanak tanıyor. Şirket bugün bu özelliği tüm Teams ve Microsoft 365 aboneleri için kullanıma sunuyor.



Şirket blog gönderisinde yeni gelen özellikle alakalı şu yorumlarda bulundu:


“Teams Premium kullanıcısı olarak artık gerçek hayattaki ortamınızı zenginleştirmek ve kamerayı kullanırken toplantılarınız için kişiselleştirilmiş bir atmosfer yaratmak için yapay zekadan yararlanma seçeneğine sahipsiniz.”

Çevrimiçi görüntülü toplantı öncesinde veya sırasında arka planınızı değiştirmek ve dekore etmek istiyorsanız Efektler ve Avatarlar seçeneğini kullanabilirsiniz. Ayrıca video efektleri seçeneğiyle arka planı düzenleyebilirsiniz.

Arka plan ayarlama sekmesinden bir tema seçip arka plan oluştur seçeneğini kullanarak görüntülü görüşme sırasında arka plana dekorasyon koyabilirsiniz.

Şu anda bu yeni özellik Teams Genel Önizleme veya Microsoft 365 Hedefli Sürüm kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Yönetici hesabına sahipseniz istemcinizi Genel Önizleme kanalı olarak ayarlamanız gerektiğini unutmayın.

Microsoft, yeni özel arka plan dekorasyonu özelliğinin Teams Premium kullanıcıları için genel olarak 2024’ün başlarında kullanıma sunulacağını duyurdu.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arka, desteğine, düzenleme, görüntülü, görüşmelerde, kavuştu, microsoft, planı, teams


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
MSI Afterburner, RTX 4000 ve RX 7900 Desteğine Kavuştu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Nisan 2023 18:18
Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu! DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 10:15
Microsoft Teams için Excel Live Tanıtıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2022 21:09
Microsoft Teams Arka Plan Gürültü Bastırma Özelliği iOS ve Mac’e Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:24
F1 22, HITMAN 3 ve 10 Oyun Daha NVIDIA DLSS ve Işın İzleme Desteğine Kavuştu KoJiRo Oyun Haberleri 0 28 Mayıs 2022 09:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net