Forum Logo




OpenAI GPT Store Açıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2024, 14:19   #1
Çevrimiçi
OpenAI GPT Store Açıldı




OpenAI GPT Store Açıldı
Www.TrendForum.Net



OpenAI tarafından sohbet robotunun potansiyel kullanım alanlarını genişleten GPT Store için uzun zamandır beklenen lansman duyuruldu. Bu hamle, şirket için önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor ve kullanıcıların kendi özel sohbet robotlarını paylaşmalarına ve ChatGPT deneyimini daha da zenginleştirmelerine olanak tanıyor.

GPT Store Neler Sunuyor?

GPT Store, OpenAI’ın GPT Builder programının bir parçası durumunda. Şirkete göre Kasım ayındaki duyurusundan bu yana 3 milyondan fazla GPT oluşturuldu. GPT Store, kullanıcıların başkaları tarafından oluşturulan yararlı sohbet robotlarını keşfetmesi ve denemesi için merkezi bir konum sağlıyor.

Ayrıca, bot yaratıcılarının GPT‘leriyle kullanıcı etkileşimine bağlı olarak para kazanacağı ilk çeyrekte başlayacak bir gelir paylaşım programı da olacak. OpenAI, GPT Store’un haftalık olarak en popüler katkıları sergilemeyi ve öne çıkarmayı hedeflediğini söylüyor.

İşte GPT’lerin ilk özelliklerine bazı örnekler:

AllTrails’den kişiselleştirilmiş parkur önerileri
Consensus ile 200 milyon akademik makaleden sonuçları arayın ve sentezleyin
Khan Academy’nin Kod Öğretmeni ile kodlama becerilerinizi geliştirin
Canva ile sunumlar veya sosyal paylaşımlar tasarlayın
Canva ile bir sonraki okuyacağınızı bulun
CK-12 Flexi AI öğretmeniyle matematik ve fen bilimlerini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde öğrenin

Mağazanın açılışının yanı sıra OpenAI, ChatGPT için 150 kullanıcıya kadar ekipleri hedefleyen yeni bir ücretli abonelik katmanı olan ChatGPT Team’i tanıttı. ChatGPT Team, DALL-E gibi gelişmiş yapay zeka modellerine erişim ve veri kullanımı ile gizlilik ayarları üzerinde kontrol gibi Enterprise planla aynı yetenekleri sağlıyor:

32K bağlam penceresiyle GPT-4’e erişim
DALL-E 3, GPT-4 gibi Vision, Göz atma, Gelişmiş Veri Analizi özellikli araçlar; daha yüksek mesaj sınırlarına sahip
İş verileriniz veya konuşmalarınız hakkında eğitim yok
Ekibiniz için güvenli çalışma alanı
Özel GPT’ler oluşturun ve çalışma alanınızla paylaşın
Çalışma alanı ve ekip yönetimi için yönetici konsolu
Yeni özelliklere ve iyileştirmelere erken erişim

ChatGPT Team fiyatları, yıllık faturalandırma için kullanıcı başına aylık 25 dolar ve aylık faturalandırma için kullanıcı başına kullanıcı başına 30 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Başlangıçta Kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanan GPT Store gecikmelerle karşı karşıya kaldı ve lansmanı Aralık ve Ocak aylarına ertelendi. GPT Store başlangıçta ChatGPT Plus ve Enterprise kullanıcıları ile ChatGPT Team katmanı abonelerinin erişimine açık olacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıldı, gpt, openai, store


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ChatGPT yaratıcısı OpenAI, AB’yi tehdit etti: “Bize uymazsa ayrılırız” DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 10:42
ChatGPT yaratıcısı OpenAI, toplam 1 milyon dolarlık yeni hibe programı başlattı DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2023 10:04
Microsoft ve OpenAI ile Yapay Zekanın Yeni Çağı Başlıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Nisan 2023 05:08
OpenAI, ChatGPT’nin Güvenliğini Geliştirmek için Ödül Programı Başlattı DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 0 19 Nisan 2023 23:34
Elon Musk, geçmişte ChatGPT’nin yaratıcısı OpenAI’ı ele geçirmeye çalıştı DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 0 25 Mart 2023 21:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net