Forum Logo




Microsoft, Copilot Pro Abonelik Seçeneğini Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Ocak 2024, 20:42   #1
Çevrimiçi
Microsoft, Copilot Pro Abonelik Seçeneğini Duyurdu




Microsoft, Copilot Pro Abonelik Seçeneğini Duyurdu
Www.TrendForum.Net



Microsoft, bireysel tüketicilere daha gelişmiş yapay zeka yetenekleri kazandırmayı ve Copilot deneyimlerini güçlendirmeyi hedefleyen Copilot Pro adlı bir abonelik hizmetini resmi olarak tanıttı. Copilot şimdiye kadar normal kullanıcılar için ücretsiz bir hizmetken artık Microsoft bu hizmeti hızlandırmaya ve daha fazla özelliğe sahip ücretli bir seçenek sunmaya hazır.

Copilot Pro Neler Sunacak?

Copilot Pro tek kullanıcı için aylık 20 dolar karşılığında kullanılabilecek. Bu fiyat karşılığında müşteriler Windows, macOS ve iPad’de Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote gibi Office uygulamalarında Copilot’a erişebilecek. Öte yandan, şu anda İngilizce’nin desteklenen tek dil olduğunu ve ayrıca etkin bir Microsoft 365 aboneliği gerektirdiğini belirtelim. Böylece isteğinizi doğrudan ihtiyacınız olan uygulamaya yazabilecek ve e-posta özeti vb. gibi ek özelliklerden yararlanabileceksiniz.

Abonelik aynı zamanda OpenAI’ın GPT-4 Turbo’su başta olmak üzere en son modellere öncelikli erişim sağlayacak. Bu model yoğun saatlerde hızlı performans sağlıyor ve deneyiminizi ve hizmetle etkileşiminizi optimize etmek için size farklı modeller arasında geçiş yapma seçeneği sunacak.

Ek olarak Copilot Pro, Designer (Bing Image Creator) aracılığıyla görüntü oluşturmaya yönelik birkaç ekstra avantaj sunuyor. Daha hızlı üretim, daha ayrıntılı çıktılar ve manzara modu desteği için günde 100 güçlendirme elde edeceksiniz.

Copilot Pro yakında özel ihtiyaçlarınıza veya konunuza göre uyarlanmış özel bir Copilot GPT oluşturmanıza da olanak tanıyacak. Özellik yakında Copilot GPT Builder’da sunulacak. Ancak Microsoft yemek pişirme, seyahat, fitness ve daha fazlası gibi belirli amaçlara odaklanan bir dizi Copilot GPT’yi kullanıma sunuyor. Tüm Copilot kullanıcıları Copilot GPT’lerine erişebilirken Pro aboneleri yakında basit komutları kullanarak kendi GPT’lerini oluşturabilecek.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abonelik, copilot, duyurdu, microsoft, pro, seçeneğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Microsoft, iOS ve Android İçin Copilot Uygulamalarını Resmen Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Ocak 2024 20:41
OpenAI GPTs Benzeri Microsoft Copilot GPTs Duyuruldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Ocak 2024 20:40
Microsoft Copilot Yakında GPT-4 Turbo da Dahil Yeni Özellikler Alacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Aralık 2023 16:24
Microsoft, Güvenlik Uzmanları için Security Copilot’u Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Nisan 2023 11:59
Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu! DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 10:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net