Forum Logo




MediaMarkt, Teknolojide Kadın Derneği ile Geleceğin Teknoloji Liderlerine Destek Oluyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Şubat 2024, 12:59   #1
Çevrimdışı
MediaMarkt, Teknolojide Kadın Derneği ile Geleceğin Teknoloji Liderlerine Destek Oluyor




MediaMarkt, Teknolojide Kadın Derneği ile Geleceğin Teknoloji Liderlerine Destek Oluyor
Www.TrendForum.Net



MediaMarkt, toplumsal sorumluluk anlayışının ve teknoloji alanında kadınların güçlenmesine verdiği önemin bir yansıması olarak “Teknolojinin Lider 100leri” projesine destek veriyor. Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) tarafından yürütülen ve Türkiye’nin önde gelen 70 markasının desteklediği proje kapsamında, 100 kadın ve 25 erkek lider yetiştirmek için katılımcılara kapsamlı ve tamamen ücretsiz bir eğitim programı sunuluyor.

“Teknolojinin Lider 100leri” projesiyle katılımcılar, günümüz dünyasının en talep gören alanları olan Veri Analitiği, Python ile Veri Bilimi, Yapay Zeka ve Robotik Süreç Otomasyonu gibi disiplinlerde yoğun ve kapsamlı eğitimler alacaklar. IQ, EQ ve CQ gibi sosyal ve duygusal zeka becerilerinin geliştirilmesine yönelik özel eğitimlerle, gençlerin iş ve sosyal hayatlarında başarılı olmaları için gerekli temeller atılacak.

Proje kapsamında MediaMarkt, 4 genç kadına eğitim desteği veriyor

“Teknolojinin Lider 100leri” projesi kapsamında, MediaMarkt tarafından desteklenen dört genç kadın, alanlarında uzman eğitimciler tarafından verilecek olan derinlemesine eğitimlerle, teknoloji sektöründe liderlik yapma yolunda önemli bir adım atacak. MediaMarkt, bu eğitim desteği ile genç kadınların hem teknik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hem de onlara kariyerlerinde ilerlerken ihtiyaç duyacakları rehberliği ve mentorluğu sağlamayı hedefliyor.



Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen bu proje ile MediaMarkt, teknoloji sektöründe kadınların daha görünür ve etkin roller üstlenmesini teşvik ederken, aynı zamanda genç nesillerin teknoloji alanında kariyer yapma hayallerini desteklemek için önemli bir adım atıyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
derneği, destek, geleceğin, ile, kadın, liderlerine, mediamarkt, oluyor, teknoloji, teknolojide


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
MediaMarkt Startup Challenge Ödül Töreni’nde Tawny Yılın Girişimcisi Seçildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Aralık 2023 16:29
Kadın Destek Uygulaması (KADES) Beatrice Trend Kadınların Dünyası 4 09 Ekim 2023 19:22
Geleceğin Adında Gizli Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 14 Mart 2023 20:10
Elektroniğin Yıldızları MediaMarkt’ta Kampanyası Başladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Haziran 2022 21:56
Teknoloji dünyasının en büyük satın almalarından biri gerçek oluyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 19:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net