Forum Logo




GoPro, Quik Desktop Mac Uygulamasını Yayınladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Şubat 2024, 15:15   #1
Çevrimiçi
GoPro, Quik Desktop Mac Uygulamasını Yayınladı




GoPro, Quik Desktop Mac Uygulamasını Yayınladı
Www.TrendForum.Net



GoPro, Mac için Quik Desktop adını verdiği yeni bir düzenleme uygulamasıyla masaüstü bilgisayarlara geri dönüyor. Şirket uzun süredir GoPro Studio ve Player + ReelSteady masaüstü uygulamalarını sunuyor olsa da şirketin ilgisi uzun zamandır Quik gibi mobil uygulamalardaydı.

GoPro Quik Desktop Mac Uygulaması Neler Sunuyor?

Yeni masaüstü programı Quik’i temel alıyor ve GoPro mobil uygulamalarıyla bağlantılı. Bu sayede Quik mobil uygulamasında düzenlemeye başlayıp bunu Mac’inizde bitirebileceksiniz. Tabii ki bunun tam tersi de mümkün.

Özellikler, düzenlemenizi arkadaki parçanın ritmiyle eşleştiren bir vuruş senkronizasyon aracı da içeriyor. Ek olarak, otomatik vurgulama düzenleme işlevi de var. Bu arada GoPro, Quik mobil uygulamasındaki tüm önemli araçların bu yılın sonlarında Windows sürümü geldiğinde masaüstüne de geleceğinin altını çiziyor.

GoPro, Quik mobil uygulamasını kullanmak için Hero 12 Black gibi cihazlarını kullanmayanlardan yılda 10 dolar ücret alıyor. Diğer paketlere abone olanlar masaüstü uygulamasına hiçbir ekstra ücret ödemeden erişebilecek. Ayrıca GoPro aboneliği artık GoPro Premium olarak yeniden markalanıyor. Bunun yıllık fiyatı da 50 dolar olmaya devam edecek. Hatta yeni abone olanlara ilk yıl yüzde 50 indirim sunuluyor. artık GoPro Premium ile kullanıcılar sınırsız bulut yedeklemesi, canlı yayın, ekipman indirimleri ve garantili kamera değişimi gibi avantajlar elde ediyor.

Daha yüksek bir abonelik seçeneği olan GoPro Premium+ ise Premium’un tüm avantajlarının yanı sıra HyperSmooth Pro video sabitleme ve GoPro olmayan kameralarla çekilen görüntüler için 500 GB’a kadar bulut depolama alanı içeriyor. Premium+’ın yıllık ücreti ise 100 dolar olarak belirlenmiş durumda.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
desktop, gopro, maç, quik, uygulamasını, yayınladı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
YouTube, Apple Vision Pro Uygulamasını Planları Arasına Aldı KoJiRo YouTube 0 09 Şubat 2024 15:05
Airbnb uygulamasını kullanarak daire kiraladınız mı hiç? Beatrice Trend Sorular 6 31 Ocak 2024 22:38
Vivense, Yapay Zeka Odaklı İçmimarGPT Uygulamasını Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Aralık 2023 16:28
Desktop.ini Kaldırma Silme (Video) Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 09 Nisan 2023 08:17
Samsung, Galaxy Enhance-X Fotoğraf Uygulamasını Duyurdu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 20 Temmuz 2022 20:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net