Forum Logo




YouTube, Apple Vision Pro Uygulamasını Planları Arasına Aldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Şubat 2024, 15:05   #1
Çevrimdışı
YouTube, Apple Vision Pro Uygulamasını Planları Arasına Aldı




YouTube, Apple Vision Pro Uygulamasını Planları Arasına Aldı
Www.TrendForum.Net



2 Şubat tarihinde ABD’de piyasaya sürülen Apple Vision Pro’nun App Store’u Netflix, YouTube ve Spotify gibi birkaç önemli uygulama olmadan açıldı. Şimdi ise YouTube bir Vision Pro uygulamasının yol haritalarında yer aldığını The Verge‘e paylaştı.

YouTube yöneticileri, Vision Pro’nun lansmanıyla “heyecanlandığını” ve bir uygulamanın şirketin yol haritasında yer aldığını ancak herhangi bir zamanlama sağlanmadığını söyledi. YouTube’un açıklamasının tamamı şu şekilde: “Vision Pro’nun lansmanını görmekten heyecan duyuyoruz ve YouTube kullanıcılarının Safari’de harika bir deneyim yaşamasını sağlayarak bunu destekliyoruz. Şu anda paylaşacak özel bir planımız yok ancak yol haritamızda bir Vision Pro uygulamasının bulunduğunu doğrulayabiliriz.”

YouTube ve ana şirket Google’ın yeni Apple özelliklerini benimsemesi bazen yıllar alıyor. Bu nedenle cihaz için bir YouTube uygulamasının ne zaman geleceği merak konusu. Öte yandan, üçüncü taraf bir YouTube uygulaması çoktan geliştirilmiş durumda. Apollo geliştiricisi Christian Selig, Vision Pro’da YouTube izlemek için “Juno” adında bir uygulama geliştirdi.

Ne Juno ne de YouTube’un web üzerindeki çalışmalarının Vision Pro sahiplerinin YouTube’un 360 ve 3B video koleksiyonunu izlemesine izin vermediğini de belirtmek gerek. YouTube’un nihai uygulamasının 3B içeriğiyle çalışıp çalışmayacağına dair bir bilgi de yok.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldı, apple, arasına, planları, pro, uygulamasını, vision, youtube


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple Vision Pro, WWDC 2024 Öncesinde Tüm Dünyada Satışa Sunulabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 17 Ocak 2024 19:55
Apple Vision Pro Bataryası 2.5 Saat Boyunca 2B Film Oynatabilecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Ocak 2024 15:07
Apple Vision Pro Çıkış Tarihi Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Ocak 2024 12:32
Apple Vision Pro 90 Hz Micro OLED Ekranla Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Haziran 2023 17:31
Beklenen oldu! Samsung, liderlik koltuğunu Apple'dan geri aldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Nisan 2023 13:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net