Forum Logo




ESET, “İlerleme Kahramanları” Projesini Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Haziran 2022, 21:05   #1
Çevrimdışı
ESET, “İlerleme Kahramanları” Projesini Duyurdu




ESET, “İlerleme Kahramanları” Projesini Duyurdu
Www.TrendForum.Net



ESET, merkezinde teknolojinin yer aldığı, çeşitli endüstrilerde ilerlemeye katkıda bulunan vizyoner düşünürleri aradığı ‘İlerleme Kahramanları’ projesini duyurdu. Dünya çapında yürütülen proje kapsamında aday gösterme işlemi 26 Haziran’a kadar devam edecek.

Her türlü ilerlemenin ardında, toplumun genelinden bağımsız düşünebilen parlak beyinler var. ESET, bu ileriyi gören insanları bulmak ve dünyayı döndüren isimsiz kahramanlara ışık tutmak için bir proje başlattı. ESET web sitesi üzerinden gerçekleşecek aday gösterme işlemi herkese açık.

Başvurular, gelişmiş endüstrilerin, toplumun veya toplulukların icat ettiği, benimsendiği ve geliştirildiği herhangi bir teknoloji hakkında olabilir. Ödüle hak kazanmak için, adayların belirlenen alanlardan en az birinde çalışmaları, aday gösterildikleri işe aktif olarak katılmaları ve 18 yaşın üzerinde olmaları gerekiyor. 300 kelimelik bir yönetici özeti içermesi gereken başvurular, teknoloji yoluyla etki yaratan adayların sınıfının en iyi çalışmalarının örneklerini özetlemesi gerekiyor.
15 farklı kategoride aday gösterilebilir

ESET’in İş Geliştirme Sorumlusu Ignacio Sbampato başkanlığındaki uzman bir değerlendirme ekibi, tüm başvuruları inceleyecek. Dünya çapında değişimin isimsiz kahramanları listesi Eylül 2022’de açıklanacak.

Sanat ve Yaratıcı Endüstriler
İş
Dijital Güvenlik
Eğitim
Enerji ve Sürdürülebilirlik
Finansal Hizmetler
Gıda ve Tarım
Sağlık ve Yaşam Bilimleri
Lojistik Sektörü
Üretim
Araştırma & Geliştirme
Bilim
Spor
Akıllı Şehirler, IoT ve BT Endüstrisi
Ulaşım ve Seyahat Endüstrileri



Ignacio Sbampato proje ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Bir an için tarihin yaratıcı düşünürlerinin katkılarının olmadığı bir dünya ve bunun günümüz teknolojisini nasıl etkileyeceğini hayal edersek, çabalarının neden alkışlanması gerektiği açıkça ortaya çıkıyor. Bu nedenle tüm iş arkadaşlarımız ve ortaklarımızla beraber ESET olarak, bilimin gelişimine ve teknoloji, araştırma ve kurumsal sorumluluk girişimlerine büyük önem veriyoruz. Gerçek “İlerleme Kahramanları” arayışımıza başlarken heyecan duyuyoruz, böylece dünya çapında tüm şaşırtıcı başarıları kutlayabilir ve gezegenimizi daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olan ilerici zihinlere ışık tutabiliriz. “

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
duyurdu, eset, kahramanları”, projesini, “İlerleme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tasavvuf Yolunda İlerleme ve Kendini Bulma / Prof.Dr. Mahmut Erol Kılıç KoJiRo Tasavvuf 0 11 Haziran 2022 23:04
ESET Türkiye’den İşletmelere Ücretsiz Siber Güvenlik Eğitimi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:40
ASUS, GPU Tweak III’ü Duyurdu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 08 Haziran 2022 14:17
ESET, 2022 Birinci Dönem Tehdit Raporu’nu Yayımladı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Haziran 2022 22:01
Portekiz basını Seferovic'i duyurdu KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net