Forum Logo




Windows 11 Telefon Bağlantısı ve Media Player Uygulamaları Güncellendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2022, 20:58   #1
Çevrimdışı
Windows 11 Telefon Bağlantısı ve Media Player Uygulamaları Güncellendi




Windows 11 Telefon Bağlantısı ve Media Player Uygulamaları Güncellendi
Www.TrendForum.Net



Windows 11 22H2 güncellemesini yayınlamaya hazırlanan Microsoft, iki Windows 11 uygulaması için yeni özellikler test ediyor. Telefon Bağlantısı (geçmişte Telefonunuz), mesajlar sekmesi için yeni bir arama çubuğu alacak. Windows Media Player ise büyük medya koleksiyonlarına sahip cihazların daha iyi performans göstermesi için güncellendi.



Bir hatırlatma yapalım, şirket kısa süre önce Telefonunuz uygulamasını Telefon Bağlantısı (Phone Link) olarak yeniden adlandırdı ve uygulama arayüzünü Windows 11’den ilham alarak yeniledi. Android cihazlarla kullanılabilen uygulama son dönemde birçok geliştirme aldı. Microsoft bir süre arayüz üzerinde çalışmakla meşguldü lakin tekrar yeni özelliklere odaklanmış görünüyor.

Microsoft ayrıca Dev Channel’da Windows Media Player‘ın yeni bir sürümünü (11.2205) kullanıma sunuyor. Yeni güncellemeyle uygulamanın performansı daha iyi hale geldi. Bununla birlikte, koleksiyondaki şarkı ve albümleri eklenme tarihine göre sıralamak artık mümkün.



Windows 11 için yenilenen Media Player’ın temasında yeni güncellemeyle bazı değişiklikler yapıldı. Ek olarak, sürükle-bırak özelliğinde bazı iyileştirmeler yapıldığını belirtelim. Tüm bu güncellemeler şu anda Insider’lar tarafından test ediliyor ve yakında genel kullanıma sunulmaya başlayacak.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bağlantısı, güncellendi, media, player, telefon, uygulamaları, windows


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Pages, Number ve Keynote Güncellendi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Haziran 2022 21:45
Elektrik Hattından Gigabit Hızda İnternet Bağlantısı: TP-Link TL-PA8033P KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Haziran 2022 21:45
ASUS Zenbook ve Vivobook Modelleri 12. Nesil Intel İşlemcilerle Güncellendi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:41
Windows İçin En Kullanışlı Microsoft Store Uygulamaları KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 07 Haziran 2022 13:17
Windows 11, Uygulamaları Yeni Cihaza Geri Yükleme İmkanı Sunacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net