Forum Logo




Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Kasım 2022, 10:03   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı




Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı
Www.TrendForum.Net



Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Amazfit dolu dizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. Çinli üretici şimdi de yeni bileklik modeli ile gündemde.

Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı. Giyilebilir teknolojiler tarafında önemli bir ürün yelpazesine sahip olan Amazfit, müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Teknoloji devi son olarak Amazfit Band 6 ile karşımıza çıkmıştı. Hali hazırda ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Amazfit, yeni bilekliğini Hindistan’da satışa sundu.



Asya pazarında önemli bir müşteri kitlesine sahip olan Amazfit’in yeni bilekliği Band 7, 8 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. Peki Band 7 için belirlenen etiket fiyatı ne kadar? Hemen belirtelim, yalnızca 42 dolar. Hali hazırda mevcut özelliklere sahip bir modelin fiyatı çok daha üst seviyelerde. Dolayısıyla Amazfit Band 7 için belirlenen etiketin hayli makul olduğu söylenebilir.



Amazfit Band 7 fiyatı ortaya çıktı! Bedavadan biraz pahalı

Amazfit Band 7, markanın diğer ürünlerinde olduğu gibi ZeppOS işletim sistemini kullanacak. Bikelikte 368 x 198 piksel çözünürlüğünde 1.47 inçlik AMOLED bir panel yer alacak. Bu da Amazfit Band 7 ekranının, rakiplerine oranla daha büyük olduğu anlamını taşıyor.



Klasik sağlık takip özelliklerinin yanı sıra kandaki oksijen oranını da ölçebilecek olan Amazfit Band 7’de 120 farklı spor modu ve 50 farklı saat saat yüzü yer alacak. Kullanıcılar dilerlerse telefonlarındaki herhangi bir fotoğrafı da saat yüzü olarak kullanabilecekler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
amazfit, band, bedavadan, biraz, çıktı, fiyatı, ortaya, pahalı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dünyanın en pahalı telefonu satışa çıktı Beatrice Telefon Dünyasından Haberler 7 03 Kasım 2022 10:55
Nothing Phone (1) Fiyatı Amazon Almanya’da Ortaya Çıktı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Temmuz 2022 08:38
Redmi 11 5G'nin Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Ülkemizde de Satılacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:35
Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu Özellikleri Ve Fiyatı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Mayıs 2022 19:49
Apple Watch 8’in Tasarımı ve Fiyatı Ortaya Çıktı: Yeni Modeller de Yolda KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net