Forum Logo




Google Pixel Fold’un Görselleri Sızdırıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Nisan 2023, 16:25   #1
Çevrimiçi
Google Pixel Fold’un Görselleri Sızdırıldı




Google Pixel Fold’un Görselleri Sızdırıldı
Www.TrendForum.Net



Yıllarca süren dedikodular ve spekülasyonların ardından önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Google Pixel Fold’un görselleri sızdırıldı. Sızan görsellere bakıldığında katlanabilir olan bu telefonun koyu gri bir renkte olduğu görülüyor. Önceki Pixel telefonlarının renk ve temalarına dayanarak bu renk tonu kömür olarak adlandırılabilir.



Arka kamera ünitesinin etrafında Google Pixel 7’den aşina olduğumuz bir tür çıkıntı mevcut. Üç kamera lensi olduğunu görüyoruz ki bu da söylentilerle bire bir uyuşuyor. Telefonun tasarımına baktığımızda ise güzel ve ince bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Umuyoruz ki cidden ince ve hafif bir telefon olur.

Ayrıca Material Design temasıyla tanıdığımız Pixel ana ekranına da bir göz atalım. Resmi olmayan bazı haber kanallarından gelen bilgilere göre cihazın dış ekranı 5,8 inç gibi oldukça kompakt bir boyutta olacak.

Google IO 2023 etkinliği 10 Mayıs’ta başlayacak ve etkinlikte Google Pixel Fold’un da tanıtılacağı kesin gözle bakılıyor. Ancak telefon Haziran ayına kadar satışa sunulmayabilir.

Bu yılın sonlarına doğru çıkacak Google Pixel 8 ile birlikte Google, donanım konusunda yeterli deneyime sahip olduğunu düşünüyor ki bu da seriye katlanabilir bir telefon eklemeleriyle doğrulanmış oldu. Şu anda Samsung Galaxy Z Fold 4 katlanabilir telefonlar konusunda başı çekiyor. Ancak telefonun tasarımı ve ekran dayanıklılığı nedeniyle sorunlar olduğu söyleniyor. Bu da potansiyel alıcıların kafasını kurcalıyor.

Google Pixel Fold fiyatının 1.799 $ düzeyinde olmasının beklendiğini belirtelim. Şimdiye kadar duyduklarımıza bakılırsa bu telefon oldukça şık bir katlama mekanizması ve üst düzey özellikleriyle sağlam bir cihaz olarak piyasaya sunulacak.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fold’un, google, görselleri, pixel, sızdırıldı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Google Pixel Fold, Gelişmiş Bir OLED Ekran Kullanacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 21:29
Google Pixel Fold KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 31 Mart 2023 14:32
Google Pixel Tabletin Tasarımı Sızdırıldı KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 04 Şubat 2023 17:33
Asus ROG Phone 6’nın Resmi Basın Görselleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 20:42
Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net