Forum Logo




Apple, ücretsiz iCloud özelliğini sonlandırıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 16:28   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Apple, ücretsiz iCloud özelliğini sonlandırıyor




Apple, ücretsiz iCloud özelliğini sonlandırıyor
Www.TrendForum.Net

iCloud ile birlikte tanıtılan ücretsiz Fotoğraf Yayınım özelliği hâlâ kullanılıyor ve sorunsuz çalışıyor ancak Apple, yakında bu özelliği kapatacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Apple, 2011’de iCloud ile birlikte tanıttığı Fotoğraf Yayınım özelliğini kapatıyor. Fotoğraf Yayınım (My Photo Stream), iPhone, iPad, Mac ve Apple TV arasında fotoğrafları eşzamanlamak için kullanlan ücretsiz bir özellik. Ancak, iCloud Fotoğraf Kitaplığı özelliğinin gelmesiyle birlikte gölgede kaldı.

Fotoğraf Yayınım özelliği kaldırılıyor!

Fotoğraf Yayınım, Live Photo’lar dışında en son çekilen fotoğrafları yüklüyor ve tüm aygıtlarınızdan görüntülemenize ve cihazınıza kaydetmenize izin veriyor. Fotoğraflarınız burada 30 gün boyunca saklanıyor. iCloud fotoğrafları da tüm medyaları iCloud’a yüklüyor ve tüm aygıtlarınızda güncel tutuyor. Apple’ın açıklaması bu yönde. Fotoğraf Yayınım, hem aktif olarak galeriye kaydetme gerektiriyor, hem iCloud’a yedekleme yapmıyor, hem de fotoğrafları yüksek kalitede senkronize etmiyor.

Fotoğraflar ücretsiz senkronize edilmeyecek

iCloud Fotoğrafları, elle işlem gerekmeden fotoğraf ve videolarınızı yüksek çözünürlükte cihazlarınız arasında eşitliyor. Tek sınırlama abonelik planınızda ne kadar iCloud saklama alanı olduğu. Apple, 2011’den bu yana 5GB ücretsiz iCloud alanı sunuyor. 26 Temmuz’dan itibaren artık hiçbir fotoğrafı ücretsiz olarak eşzamanlamayacak. Fotoğraf Yayınım, fotoğrafları 30 gün boyunca sakladığından Fotoğraf Yayınım’daki fotoğrafları cihaza indirmek için son tarihi 26 Haziran.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, icloud, sonlandırıyor, Ücretsiz, özelliğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iCloud Şifremi Unuttum | iCloud Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır? Apple Kimliği Sıfırlam DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 19 Mayıs 2023 11:44
Apple, Apple Music hakkında yanlışlıkla verdiği bilgi ile herkesi şaşırttı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 15 Mayıs 2023 17:14
Bir Devir Kapanıyor: Samsung LCD Üretimini Sonlandırıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 05 Haziran 2022 17:18
Apple'ın sır otomobili Apple Car'da hiç bir pencere olmayabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:46
WhatsApp, iOS 10 ve iOS 11 için Desteğini Sonlandırıyor coolbites Whatsapp 0 23 Mayıs 2022 14:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net