Forum Logo




Samsung Android 14 Güncellemesini Çok Yakında Başlatacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Temmuz 2023, 14:12   #1
Çevrimiçi
Samsung Android 14 Güncellemesini Çok Yakında Başlatacak




Samsung Android 14 Güncellemesini Çok Yakında Başlatacak
Www.TrendForum.Net

Samsung Android 14 güncellemesiyle birlikte One UI UI 6 beta güncellemesini çok yakınca kullanıcılarına sunacak.



Güncelleme söz konusu olduğu zaman Apple ile yarış halinde olan Samsung, Android’in yeni versiyonunu çok kısa süre içerisinde kullanıcılarıyla buluşturacak. Samsung ‘un kendine özgü arayüzü olan One UI sürümü ise Android 14 ile uyumlu hale getirilecek ve One UI 6 güncellemesini alacak.

Samsung Android 14 ile birlikte yeni arayüz güncellemesini ilk olarak S23 serisine sunacak. Diğer Samsung cihazları ise çok yakında yeni arayüze kavuşacak. Samsung Android 14 sürümünün kararlı hale gelmesini bekliyor gibi görünüyor. Ayrıca Android 14 Beta 3 ile kararlı hale gelen Android’in yeni sürümüyle birlikte iş artık Samsung’da bitiriyor. Yeni One UI 6 temmuz ayının 3. haftasında geliyor.

Güney Kore’li teknoloji devi bunun için geçtiğimiz haftalarda yerleşik uygulamalarından bazılarını One UI 6 ile uyumlu hale getirmek için güncellemeye başlamıştı. Temmuz ayında katlanabilir akıllı telefonları olan Flip 5 ve Fold 5 tanıtmasıyla birlikte bu ayın Samsung için yoğun geçeceğini söyleyebiliriz.



Samsung One UI 5 beta programını geçen yıl Ağustos ayında resmi olarak başlatmıştı. One UI 4 beta programı ise 2021 Eylül ayında başladı. Bu bilgilere göre One UI 6 beta programını Temmuz ayında başlatması olası gibi görünüyor çünkü her geçen yıl daha erken güncelleme geliyor.

Şimdi Samsung S23 serisi kullanıcıları sabırsızlıkla yeni arayüz güncellemesi bekliyor. Bu güncellemeyle kullanıcıları birçok yeniliğin beklediğini geçmişteki sızıntılara bakarak söyleyebiliriz. Yıl sonuna kadar birçok cihazın bu yeni güncellemeyi alacağını umuyoruz. Hep birlikte Samsung ‘un Android 14 hamlesine birlikte bakalım.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
android, başlatacak, çok, güncellemesini, samsung, yakında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Resmi ChatGPT iOS uygulaması yayınlandı, Android ise çok yakında DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 19 Mayıs 2023 11:41
Android 14 ufukta: Cihazların kaçında Android 13 yüklü? DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Nisan 2023 20:35
Windows Android Sistemi, Android 13 Desteği Kazanıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 14 Ocak 2023 10:23
Samsung Galaxy A71 için Android 13 güncellemesi yayınlandı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 23 Kasım 2022 09:24
Samsung Galaxy M11 için Android 12 Güncellemesi Yayınlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 20:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net