Forum Logo




Google Pixel 8’in Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Temmuz 2023, 14:11   #1
Çevrimdışı
Google Pixel 8’in Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı




Google Pixel 8’in Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı
Www.TrendForum.Net

Google Pixel 8 modelinin gizliliği kaldırıldı diyebiliriz. Daha önce görüntüleri sızdırılan telefonun artık özellikler ve fiyatı da biliniyor.



Google Pixel 8 ve 8 Pro akıllı telefonlar hakkında şu ana kadar çok sayıda bilgi ortaya saçıldı. Ayrıca Google’ın Geliştiriciler Etkinliğinde ucundan gösterdiği Pixel 8 serisi modellerin OnLeaks adlı hesaptan çok sayıda görüntüsü sızdırıldı. Telefonların tanıtımına daha haftalar olmasına karşın güvenilir bir kaynaktan bu defa Pixel 8’in özellikleri ve fiyatının bilgisi geldi.

Yeni verilere göre Pixel 8, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.17 inç büyüklüğünde ve 120 Hz tazeleme hızına sahip OLED ekrana sahip olacak. Telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Google Tensor G3 işlemci yer alacak.

8 GB RAM’e sahip olacak modelde depolama birimleri ise 128 veya 256 GB olarak görünüyor. Pixel 8’in arka kısmında çift kamrea kurulumu olacak. Samsung GN2 sensörüne dayalı 50 MP çözünürlüğe sahip ana kameraya 12 MP ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Ön kısımda ise 11 MP kamera bulunuyor.

Ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü ve 24 W kablolu ve 12 W kablosuz şarjlı 4485 mAh pil telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak. Pixel 8 ayrıca Android 14 sürümüyle çıkış yapacak. Google’ın yeni nesil Pixel telefonları için en az 4 yıllık güncelleme desteği sunması bekleniyor. Gelelim telefonun merak edilen fiyatına.



Kaynağa göre Pixel 8’in 8GB RAM + 128GB belleğe sahip başlangıç modeli 649 $’dan satışa sunulacak. Pixel 7’nin 50 $ daha düşük yani 599 $ başlangı fiyatına sahip olduğunu hatırlatalım. Fiyattaki artışa rağmen Google Pixel 8 en ucuz üst segment telefonlardan biri olacaktır.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
8’in, fiyatı, google, pixel, sızdırıldı, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Google Pixel Tablet tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 11 Mayıs 2023 00:33
Google Pixel Fold tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 11 Mayıs 2023 00:32
Fiyat performans odaklı Google Pixel 7a tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Mayıs 2023 00:30
Google Pixel Tablet sızdırıldı: İşte özellikleri ve fiyatı DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 07 Mayıs 2023 15:28
Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net