Forum Logo




Vivo, Akıllı Telefonları İçin Güncelleme Desteğini genişletiyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Temmuz 2023, 20:34   #1
Çevrimiçi
Vivo, Akıllı Telefonları İçin Güncelleme Desteğini genişletiyor




Vivo, Akıllı Telefonları İçin Güncelleme Desteğini genişletiyor
Www.TrendForum.Net



Vivo kimi yeni modellerinde güncelleme desteğini üç yıla çıkardığını açıkladı. Bu modeller arasında Türkiye’de satılan Vivo Y36 da yer alıyor.

Vivo, V27 serisi ve Y36 serisi akıllı telefonların güncelleme desteğini üç yıl olarak açıkladı. Yazılım desteği noktasında kullanıcılara tam güvence veren Vivo, söz konusu telefonlar için iki büyük Android güncellemesi vaadinde bulundu. Vivo ayrıca sonraki bir yılda güvenlik odaklı güncellemeler sunmayı sürdürecek.

Konuya ilişkin Vivo cephesinden şu açıklama yapıldı:

“Cihazların teknik özelliklerini dikkate alarak ve şirketin akıllı telefonlarında en yeni yazılımları kullanma fırsatı sağlayarak en güncel ve optimize edilmiş Android güncellemelerini sağlamayı taahhüt ediyoruz. Vivo’nun birincil hedefi, kullanıcılara optimize edilmiş, güvenli, güncel ve keyifli bir mobil deneyim için en son özelliklerin yanı sıra zamanında güvenlik güncellemeleri sunmaktır.”



Kısa süre önce ülkemizde satışa sunulan Vivo Y36, kutudan Android 13 sürümüyle çıkıyor. Telefon devam eden süreçte Android 14 ve Android 15 güncellemelerini alacak. İki yılın ardından bir yıl daha güvenlik odaklı güncelleme desteği sürdürülecek. Başka bir ifadeyle Y36 toplamda 3 yıl güncelleme desteği alacak.

Şık tasarımı ve bütçe dostu fiyatıyla özellikle genç kullanıcıların ilgisini çekecek olan Vivo Y36’nın son kullanıcı fiyatı10.999 TLolarak belirlendi. Ayrıca tüketiciler Y36’ya myvivoshop.com üzerinden 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisi ve 1.599 TL değerinde TWS2 ANC hediyesi ile satın alabiliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akıllı, desteğini, genişletiyor, güncelleme, telefonları, vivo, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nothing Phone (2) İçin İlk Güncelleme Başladı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Temmuz 2023 20:33
Samsung’dan Eski Modeller İçin Güncelleme Müjdesi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Temmuz 2023 16:08
Xiaomi bir daha güncelleme almayacak 5 akıllı telefonunu duyurdu: İşte liste DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 28 Mayıs 2023 16:19
vivo, Katlanabilir Akıllı Telefon Ailesini X Fold2 ve X Flip ile Genişletiyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Nisan 2023 19:55
OnePlus Güncelleme Desteğini 5 Yıla Çıkarıyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 01 Aralık 2022 11:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net