Forum Logo




Tata, Milyon Dolarlık Anlaşmayla iPhone Üretecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ekim 2023, 19:09   #1
Çevrimdışı
Tata, Milyon Dolarlık Anlaşmayla iPhone Üretecek




Tata, Milyon Dolarlık Anlaşmayla iPhone Üretecek
Www.TrendForum.Net

Tata, milyon dolarlık anlaşmayla iPhone üretecek. Hindistan, Apple için bir cazibe merkezi haline geldi ve Çin'in yerini alabilir.



Apple, uzun süredir Hindistan’da iPhone’ların montajını yapıyor; ilk “Hindistan Malı” iPhone, Foxconn tarafından 2017’de üretilen iPhone SE oldu. Apple’ın Hindistan’da iPhone üretimi için iki ortağı daha var: Pegatron ve Wistron. Ancak Wistron, Hindistan’daki iPhone işinden çıkmaya hazırlanırken, %100 hissesi Tata Electronics Private Limited (TEPL) tarafından satın alınacak ve bu da Wistron’u iPhone üreten ilk Hintli şirket haline getirecek.

Tuzdan yazılıma ve arabalara kadar her şeyi satmasıyla tanınan Tata Group’un bir parçası olan TEPL, Wistron InfoComm Manufacturing India Private Limited’in dolaylı hissesini geçici olarak 125 milyon $ (1.042 INR/118 €) olarak tahmin edilen bir işlem fiyatı karşılığında satın alacak).



Hindistan’ın Girişimcilik, Beceri Geliştirme, Elektronik ve Teknolojiden Sorumlu Devlet Bakanı Bay Rajeev Chandrasekhar, X ile ilgili bir gönderide, Tata’nın Hindistan’da yerel ve küresel pazarlarda satışa sunulacak iPhone’lar üreteceğini söyledi.

1868’de kurulan Hintli çok uluslu holdingin, iPhone’ları Hindistan’da Wistron’un Güney Hindistan eyaleti Karnataka’nın başkenti Bengaluru yakınlarındaki montaj biriminde üreteceği bildiriliyor.

Hindistan’da iPhone üreten Tata Group, Hindistan Başbakanı Bay Narendra Modi’nin “Hindistan’da Üret” girişimine önemli bir destek sağlamalı ve aynı zamanda diğer küresel elektronik markalarının Hindistan’ı ürün üretme ve üretim tabanlarını çeşitlendirme konusunda Çin’e bir alternatif olarak görmelerine ikna etmeye yardımcı olmalıdır.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşmayla, dolarlık, iphone, milyon, tata, Üretecek


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Çinliler iPhone 15 Serisini Daha İyi Koşullarda Üretecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 14 Temmuz 2023 12:31
Müzik yayıncılarından Twitter'a 250 milyon dolarlık dava Zeytin Teknoloji Trend Haberleri 0 15 Haziran 2023 11:18
iPhone 15 fiyatları üzecek: 200 dolarlık zam planlanıyor DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 1 13 Haziran 2023 09:29
Web3 DAO’su Game7, 100 Milyon Dolarlık Program Başlattı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 29 Kasım 2022 13:09
iPhone 14 OLED Panellerini Samsung Üretecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 03 Ağustos 2022 07:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net