Forum Logo




Galaxy S24 Serisi Sonunda Uzaya Çıkacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ekim 2023, 19:10   #1
Çevrimdışı
Galaxy S24 Serisi Sonunda Uzaya Çıkacak




Galaxy S24 Serisi Sonunda Uzaya Çıkacak
Www.TrendForum.Net

Galaxy S24 serisi sonunda uzaya çıkacak. Kullanıcıların Samsung'dan beklediği üzere, marka geç de olsa rekabette kaldığı yerde devam edecek.



Samsung‘un LSI Başkanı Park Yong-in, Galaxy telefonlarının gelecek yıldan itibaren uydu hizmetlerini destekleyeceğini doğruladı. Bu, 2024’ün başlarında beklenen Samsung Galaxy S24 serisi hakkında pek de incelikli olmayan bir ipucu.

2023 Semiconductor Expo’da (SEDEX) konuşan Park Yong-in, uydular kullanılarak iletişimin sağlanmasına yönelik teknik hazırlıkların halihazırda yapıldığını ekledi. Bu, Exynos Modem 5300’ün uydu üzerinden 2 yönlü iletişimi desteklemesine bir referans olabilir. Bu konunun öncüsü olan Huawei, çift yönlü uydu iletişimi teknolojisine geçti bile, Samsung bu konuda aşırı yavaş kaldı gibi görünüyor.

Ancak bu şu soruyu akla getiriyor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 destekli Galaxy S24 serisi söylentileri doğruysa Ultra modeli bakalım uydu iletişim özelliğini nasıl destekleyecek?



Park Yong-in ayrıca Samsung’un ışın izlemeyi geliştirerek akıllı telefonların grafik performansını artırma planlarından da bahsetti. Oyunlara gerçekçilik katmak için ışık yansımaları üreten bir özellik olan bu özelliğin ilk gösterimi Exynos 2200 işlemci birimiyle Galaxy S22’de yapıldı.

Ayrıca Qualcomm’un yeni duyurulan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminin önde gelen ve merkez özelliği olan Üretken Yapay Zeka hakkında da konuştu. Temelde, sanal bir kişisel asistanın kısa ve öz ve insan benzeri yanıtlar vermesine, medya (videolar ve fotoğraflar) oluşturmasına, ve daha fazlası. Bunu, Samsung’un Exynos 2400’de cihaz içi üretken yapay zekayı uygulamaya çalıştığına dair bir işaret olarak kabul edebiliriz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıkacak, galaxy, s24, serisi, sonunda, uzaya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galaxy S22 Serisi İçin Kamera Güncellemesi Geliyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Temmuz 2023 13:42
Samsung Galaxy S21 ve Galaxy Note 20 Serisi İçin Yeni Güncellemeler KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Temmuz 2023 12:57
SAMSUNG Galaxy A Serisi Telefonları Karşılaştırıyoruz DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Mayıs 2023 15:32
İş ve Eğlence Bir Arada: Samsung Galaxy Tab S8 Serisi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:52
Galaxy S23 Serisi Sadece Snapdragon 8 Gen 2 İşlemci İle Gelebilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Temmuz 2022 10:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net