Forum Logo




Apple, iPhone İçin RCS Desteğinin 2024’te Geleceğini Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2023, 11:01   #1
Çevrimdışı
Apple, iPhone İçin RCS Desteğinin 2024’te Geleceğini Duyurdu




Apple, iPhone İçin RCS Desteğinin 2024’te Geleceğini Duyurdu
Www.TrendForum.Net



Apple, 2024 yılında iPhone telefonlar için çoğu Android cihazda kullanılan mesajlaşma standardı olan RCS mesajlaşma desteğini ekleyeceğini açıkladı.


iPhone Beklenen RCS Desteğini Alacak

9to5Mac‘in haberine göre bir Apple sözcüsü şunları paylaştı: “Gelecek yılın sonlarında, şu anda GSM Birliği tarafından yayınlanan standart olan RCS Universal Profile’a destek ekleyeceğiz. RCS Universal Profile’ın SMS veya MMS ile karşılaştırıldığında daha iyi bir birlikte çalışabilirlik deneyimi sunacağına inanıyoruz. Bu, Apple kullanıcıları için en iyi ve en güvenli mesajlaşma deneyimi olmaya devam edecek olan iMessage ile birlikte çalışacak.”

RCS’nin benimsenmesi ile birlikte iPhone ve Android cihazlar arasında metin gönderilirken okundu bilgileri, yazma göstergeleri, yüksek çözünürlüklü resimler ve videolar ile daha fazlası için destek sağlanabilir. Apple kullanıcıların metin dizilerinde konumları paylaşmalarına da izin vereceğini belirtiyor.

9to5Mac bu hamlenin Apple’ın iMessage’ı diğer platformlara açmakla ilgili olmadığını, RCS’nin bunun yerine SMS ve MMS’in yerini alacağını ve mevcut olduğunda iMessage’dan ayrı olarak var olacağını ifade ediyor.

Değişikliğin Apple gibi büyük şirketlerin hizmetlerini diğer platformlarla birlikte çalışabilir hale getirmesini gerektiren Avrupa Birliği Dijital Pazarlar Yasası (DMA)’nın baskısına yanıt olarak geldiği düşünülüyor.



__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Kasım 2023, 11:02   #2
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Apple, iPhone İçin RCS Desteğinin 2024’te Geleceğini Duyurdu




Samsung bunu gülerek beğendi.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024’te, apple, desteğinin, duyurdu, geleceğini, iphone, rcs, İçin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple’dan kamera atağı: iPhone 15 Pro Max DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 10 Mayıs 2023 11:54
Apple Doğruladı: Yeni iPhone’lar USB-C ile Gelecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Ekim 2022 14:46
Apple tanıttı...iPhone 14'ün Türkiye fiyatları dudak uçuklattı xena Teknoloji Trend Haberleri 1 09 Eylül 2022 17:27
Apple, Büyük Ekranlı iPhone Modelini iPhone 14 Plus Olarak Adlandırılabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Haziran 2022 14:10
Apple, iPhone 14 İçin Samsung’dan 80 Milyon OLED Panel Temin Edecek KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Haziran 2022 21:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net