Forum Logo




Apple Sonunda Beklenen Adımı Attı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2023, 11:01   #1
Çevrimiçi
Apple Sonunda Beklenen Adımı Attı




Apple Sonunda Beklenen Adımı Attı
Www.TrendForum.Net

Apple sonunda beklenen adımı attı. Uzun zamandır Android kullanıcılarının yakındığı bu durum için iyi haberler geldi.



Apple kanadında uzun süredir ısrar edilen durum sonunda gerçekleşti. Şirket, özellikle gençlerin her ne kadar saçma olsa da beklediği özelliği getirecek.

Sohbet balonlarının rengi ABD’deki insanlar için bazı nedenlerden dolayı son derece önemli. Mavi iyidir, yeşil kötüdür ya da buna benzer bir şey, değil mi? Bilmiyoruz, buradaki insanların WhatsApp’ı, Telegram’ı ve Facebook Messenger’ı var. Ancak ABD’de baloncuklar önemli.

Ve ne yazık ki Apple’ın bugün yaptığı çığır açıcı duyuruya rağmen bunu yapmaya devam edecekler. Şirket sonunda pes etti ve gelecek yıldan itibaren RCS’yi iOS’ta benimsemeyi planladığını açıkladı. RCS, bildiğiniz gibi, SMS’in üzerinde çalışan iMessage benzeri bir standart.


Ancak daha da önemlisi bu iMessage değil. Apple, RCS’yi iPhone’lara entegre edecek, ancak iMessage hala var olacak ve bunu açıkça belirtmese de, RCS aracılığıyla gönderilen mesajların hala yeşil baloncuklar alacağına bahse girmeye hazırız.

Bir Apple sözcüsünün 9to5Mac‘e söyledikleri şöyle:

Gelecek yılın sonuna doğru, şu anda GSM Birliği tarafından yayınlanan standart olan RCS Universal Profile desteğini ekleyeceğiz. RCS Universal Profile’ın SMS veya MMS ile karşılaştırıldığında daha iyi bir birlikte çalışabilirlik deneyimi sunacağına inanıyoruz. Bu, Apple kullanıcıları için en iyi ve en güvenli mesajlaşma deneyimi olmaya devam edecek olan iMessage ile birlikte çalışacak.

RCS, iPhone’lar ve Android’ler arasındaki platformlar arası mesajlaşmaya iMessage benzeri birçok özellik getirecek: okundu bilgileri, yazma göstergeleri, yüksek kaliteli görüntü ve video paylaşımı, konum paylaşımı ve daha fazlası.

Ve sonunda bunun bir önemi kalmayacak çünkü baloncuklar yeşil olmaya devam edecek. İlginç bir şekilde, yakın zamanda tanıtılan Nothing Chat size bir Android cihazdan mavi baloncuklar almanın tek yolunu sunmaya devam edecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adımı, apple, attı, beklenen, sonunda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple, 2027’ye Kadar 53 Yeni Apple Store Açmayı ve Yenilemeyi Planlıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Haziran 2023 16:46
Apple Destek uygulaması, beklenen özelliğe kavuştu! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 17 Mayıs 2023 14:29
Instagram, yorumlar için beklenen GIF adımını attı DeepSilence İnstagram 0 17 Mayıs 2023 13:57
Beklenen oldu! Samsung, liderlik koltuğunu Apple'dan geri aldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Nisan 2023 13:38
Beklenen Oldu, Apple Ürünleri Zamlandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 07 Haziran 2022 13:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net