Forum Logo




Yapılacaklar Listesi Uygulaması Clear 2 Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Ocak 2024, 15:15   #1
Çevrimdışı
Yapılacaklar Listesi Uygulaması Clear 2 Çıktı




Yapılacaklar Listesi Uygulaması Clear 2 Çıktı
Www.TrendForum.Net



İlk kez 2012 yılında piyasaya sürülen yapılacaklar listesi uygulaması Clear büyük bir güncelleme alarak artık Clear 2 haline dönüştü. Orijinal uygulamayla aynı genel tasarıma ve işleve sahip olan uygulama artık daha akıcı liste oluşturma için yeni hareketler, yeni renk temaları, uçtan uca tasarım, güncellenmiş yazı tipleri, alıntı paketleri, ses temaları, uygulama simgesi seçenekleri ve daha fazlasını sunuyor.

Clear’da liste oluşturma ve yönetme değişmedi. Listeye bir öğe eklemek için herhangi bir yere dokunmanız ve öğeyi işaretlemek veya silmek için kaydırmanız yeterli. Uygulamanın alt kısmına bir dokunuş ise listeye genel bakışa gidiyor ve alttan ikinci bir dokunuş kişiselleştirme seçeneklerine, ödüllere, mağazaya ve tamamlanan öğelerin arşivine yönlendiriyor.

Kullanıcılar, listede sınırsız sayıda liste ve öğeye sahip olabiliyor ve uygulamanın basit tasarımı, odağı gelecek olana odaklıyor. Listedeki öğeler listeler arasında sürüklenip bırakılabiliyor ve sola doğru hızlıca kaydırıp basılı tutmak, saat ve tarih eklenmesine olanak tanıyor. Bir listenin ekran görüntüsünü aldığınızda bir paylaşım sayfası açılıyor. Böylece içeriğin metin veya resim versiyonunu bir arkadaşınızla paylaşabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanmak, listeler için benzersiz renkler gibi koleksiyon öğelerinin kilidini açıyor ve yalnızca uygulamayı kullanmak, kullanıcılara aralarından seçim yapabilecekleri yeni temalar ve yazı tipleri sağlıyor. Öğeleri işaretlerken, listeye yeni öğeler eklerken ve diğer uygulama özelliklerini kullanırken de dokunma ve sesler duyuluyor.

Artık ücretsiz olan uygulamada günlük olarak değişen temalar, yazı tipleri, ses paketleri ve uygulama simgeleri içeren tamamen isteğe bağlı bir mağaza bulunuyor. Satın alınabilecek kozmetik seçenekler uygulamanın temel işlevlerini etkilemiyor ancak benzersiz özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Clear 2 uygulamasını App Store‘dan ücretsiz olarak hemen indirebilir veya hali hazırda Clear kullanıyorsanız güncelleme yapabilirsiniz.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
clear, çıktı, listesi, uygulaması, yapılacaklar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ölmeden Önce Yapılacaklar Listesi Asi Ruh Trend Sözlük 14 06 Ağustos 2023 19:49
Manchester United’ın forvet transfer listesi ortaya çıktı! DeepSilence Spor Dünyası 0 27 Mayıs 2023 14:20
Android kullanıcıları dikkat: Popüler ekran kaydı uygulaması telekulak çıktı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 27 Mayıs 2023 10:20
Erkeğin Yazın Yapılacaklar Listesi Zeytin Trend Erkeklerin Dünyası 3 14 Ekim 2022 14:30
Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye düğünde taktığı altınların listesi ortaya çıktı Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 17 Eylül 2022 09:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net