Forum Logo




Terazi Burcu Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 23:50   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça




Terazi Burcu Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça
Www.TrendForum.Net

Terazi Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça
İpek Gömlek

Ahenk içinde olmak ve her şeyi dozunda ve dengeli yapmak senin hayat felsefen! Tabii ki bu da giydiklerine yansımalı… Dış görünüşünü fazla önemsemediğini düşünsen de aslında kıyafet tercihlerinde seçkinlikten ve zariflikten yanasın. Bu yüzden dolabındaki parçalardan en az birinin ipek olması gerekir ve bu seçimini ipek bir gömlekten yana yaparsan ani karar aşamalarında hiç zorlanmadan şık olabilirsin. Dikkat etmen gereken nokta ipek gömleğin bakımı için her zamankinden daha hassas olmalısın.
Süet Ayakkabı

Değişik dokulardaki parçaları birbirleriyle kombinlemekten hoşlanıyorsun. Farklı türler arasından çıkan dengeli görüntüleri oldukça şık buluyorsun ve haksız da değilsin. Süet şık bir ayakkabı ile, ister topuklu olsun ister topuksuz, sıradan bir kombini oldukça farklı ve modern bir görüntüye sokabilirsin. Tek yapman gereken kendine göre en doğru renkte ve modeldeki ayakkabıyı bulmak.
Mavi Üstler

Her zaman peşinde olduğun huzuru kıyafetlerinde de bulmak istiyorsun. İşte tam da bu yüzden mavi senin için doğru bir renk seçimi olacak. Aynı zamanda barışçıl ruhunu yansıtan gökyüzü rengindeki bir bluz ile hem oldukça şık görünebilir hem de etrafındaki insanlara da huzurlu hissettirebilirsin. Alt tarafı bir bluz deyip sakın geçme ve bu sözlerimizi dikkate al!
Blazer Ceket

Kararsız kişiliğin için bir kurtarıcı olacak blazer ceketleri asla yabana atmamalısın. Pazar günü şöyle bir hava almaya dışarıya çıkarken kot pantolonunun üstüne geçireceğin bir blazer ceket ile bir anda bütün havanı değiştirebilir ve spor şık bir görüntüye imza atabilirsin. Kullanacağın aksesuarlarda dengeyi kurmaya özen göster.
Siyah Elbise

Herkes pratik olmak ister. Siyah bir elbiseyi hem gündüze hem de geceye uyarlamak, hatta bunu aynı gün içinde yapmak ise her kadının rüyası olabilir. Bu yüzden sıkışık günlerinde dengeyi kurabilmek için siyah bir elbiseyle güne spor bir başlangıç yapıp, akşam topuklu ayakkabı ve ağır aksesuarlarla oldukça şık ve modern bir görüntü yakalayabilirsin.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, dolabında, gereken, kadınının, mutlaka, olması, parça, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:43
Yengeç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 18:45
Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:50
Başak Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:28
Akrep Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net